Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό την πρώτη Κυριακή δήμαρχος η Μαρία Μανούκα

Από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος η Μαρία Μανούκα

Διαβάσαμε δημοσίευμα το οποία καταλήγει με την πρόβλεψη πως το αποτέλεσμα θα αναδείξει την Μαρία Μανούκα σε «πρώτη κυρία» του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Μια πρόβλεψη όμως δεν φτάνει. Χρειάζεται και μία δημοσκόπηση που να επιβεβαιώνει την πρόβλεψη. Όπως και να το κάνεις μια δημοσκόπηση έχει μεγαλύτερη σημασία από μια πρόβλεψη, αν και μερικές φορές οι δημοσκοπήσεις συγχέονται με τις προβλέψεις και δεν ξέρεις ποια είναι η δημοσκόπηση και ποια η πρόβλεψη.

Δεν μένει τίποτε άλλο παρά να ευχηθεί κανείς στη Μαρία Μανούκα καλή θητεία στη δημαρχιακή θέση και πάντα επιτυχίες για το καλό του δήμου. Η αλήθεια είναι πως με τέτοια πρόβλεψη δεν υπάρχει και λόγος να κάνουμε εκλογές. Μάλλον πρέπει να δώσουμε από τώρα το δημαρχιακό θώκο στην κυρία Μανούκα, προκειμένου αφενός για να μπει ο δήμος γρήγορα σε καλή σειρά και αφετέρου για να μην διασύρει τους υπόλοιπους υποψηφίους σε μια αχρείαστη εκλογική μάχη.

Εδώ και τώρα στη Μαρία Μανούκα ο δημαρχιακός θώκος να δοθεί, για να μην πάνε οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι στην εκλογική μάχη σαν πρόβατα στη σφαγή.

Θεόφραστος Ασκλήπης

Τελικά η Μαρία Μανούκα εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή ή διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή της;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ