Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Μανούκα νέα Πρόεδρος στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Η Μαρία Μανούκα νέα Πρόεδρος στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» και υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, είναι από το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου 2023 η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Ούσα πρώτη σε σταυρούς στις αρχαιρεσίες στις 2 Απριλίου 2023, η κυρία Μανούκα προσκάλεσε, ως όφειλε, σε συνεδρίαση τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετά το τέλος της διαδικασίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης για την τιμή που έκαναν στο πρόσωπό μου να με εκλέξουν στη θέση της Προέδρου. Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω το απόλυτο των δυνάμεών μου προκειμένου να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Από τη θέση της Προέδρου θα αγωνιστώ για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας. Παράλληλα, θα αξιοποιήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και τις θεσμικές επαφές μου για να μεταφέρω τεχνογνωσία και στο κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε, έχω επισημάνει πολλές φορές ότι η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει την πυγμή της διεκδίκησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ