Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση Μαρίας Μανούκα σε ανακοίνωση της διοίκησης Μανδαλιανού για ΔΑΚ

Απάντηση Μαρίας Μανούκα σε ανακοίνωση της διοίκησης Μανδαλιανού για ΔΑΚ

Ευχαριστώ τον κ. Μανδαλιανό για την απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσα το μεσημέρι της Κυριακής. Αντί να νιώσει την ανάγκη να ενημερώσει εμένα για τα προβλήματα στεγανότητας που αντιμετωπίζει το ΔΑΚ Ευόσμου, θα ήταν φρόνιμο να ενημερώσει πρώτα τους δημότες αλλά και τις αρμόδιες αρχές που έχουν την ευθύνη διεξαγωγής ενός αγώνα μπάσκετ της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας.

Θα ήταν φρονιμότερο δε, να είχε ήδη λύσει ένα πρόβλημα που όπως ο ίδιος παραδέχεται χρονίζει. Είχε στη διάθεσή του 4 χρόνια. Παρόλα αυτά επέλεξε να γνωστοποιήσει ότι (τώρα) εργάζεται για τη δρομολόγηση λύσης. Δηλαδή τους τελευταίους μήνες της θητείας του. Μάλλον δεν κατανοεί ότι η στεγανοποίηση του ΔΑΚ δεν είναι έργο ασφαλτόστρωσης.

Άραγε δρομολόγησε λύση για να στεγανοποιήσει και το Δημαρχείο που επίσης πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση;

Και ποια λύση προωθεί για τη στεγανοποίηση του 6ου Διαπολιτισμικού Σχολείου του Κορδελιού, καθώς και άλλων σχολείων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; Προβλήματα υπαρκτά τα οποία έχω αναδείξει.

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του κ. Μανδαλιανού.  Αμφισβητώ την ικανότητά του να είναι αποτελεσματικός δήμαρχος. Όπως και οι συνδημότες μας αμφισβητούν ευθέως και ανοιχτά την ικανότητα της παρούσας διοίκησης, να προχωρήσει το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με ταχύτητα στο μέλλον.

Άλλο το θέλω, άλλο το μπορώ…

Σε τελική ανάλυση, επειδή μάλλον ο κ. Μανδαλιανός δεν είναι συνηθισμένος στην καλοπροαίρετη κριτική, τον ενημερώνω ότι ο συνδυασμός μας είναι εδώ προκειμένου να του δείχνει ποια προβλήματα χρήζουν λύσης. Ίσως έτσι, μέσα από τις δικές μας παροτρύνσεις, καταφέρει να σώσει στον επίλογο της θητείας του όση πολιτική αξιοπιστία του έχει απομείνει.

ΥΓ1: Όσον αφορά στις εργασίες που λέει ότι έχουν γίνει στο ΔΑΚ Ευόσμου, μου θυμίζει τη ρήση που χρησιμοποιεί ο λαός μας «από μέσα κούκλα και από έξω πανούκλα». Μόνο που στη δική μας περίπτωση ισχύει το αντίθετο. Από μέσα πανούκλα και από έξω κούκλα.

ΥΓ2: Όσον αφορά για τους δήθεν μέντορες, αυτούς ας τους αναζητήσει στους αυτόκλητους σωτήρες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου που συντάσσονται στο πλευρό του. Σε αυτούς που δεν κάθονται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά περνούν την ώρα τους πίσω από τα πληκτρολόγια και τα social media.

Η δέσμευσή μου είναι ότι όποιος ψηφίσει Μαρία Μανούκα θα έχει δήμαρχο Μαρία Μανούκα. Και αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη!

Μαρία Μανούκα

Υποψήφια Δήμαρχος

Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ