Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑυτόματο πότισμα στα κτήρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Αυτόματο πότισμα στα κτήρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαρκώς επιθέσεις σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού και κατηγορίες για απραξία και μηδενικό έργο, η διοίκηση προχώρησε σε ένα πολύ πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο των πράσινων διαδρομών, που θα δημιουργήσει στο δήμο, η διοίκηση Μανδαλιανού προχωράει στην τοποθέτηση φυτών μέσα στα δημοτικά κτήρια και σε σύστημα αυτόματου ποτίσματος.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν διάφοροι κακεντρεχείς από το δημαρχείο με κουβάδες και από το ΔΑΚ με νάιλον για να μαζεύουν τα νερά της βροχής, είναι μια ξεκάθαρη συκοφαντία σε βάρος της διοίκησης του δήμου.

Η βροχή δεν εισέρχεται άναρχα στα δημοτικά κτήρια εξαιτίας έλλειψης συντήρησης από τη διοίκηση του δήμου. Η βροχή εισέρχεται από συγκεκριμένα σημεία γιατί ακριβώς κάτω από αυτά τα σημεία θα τοποθετηθούν φυτά στο πλαίσιο των πράσινων διαδρομών, στις οποίες, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα συμπεριλαμβάνονται μόνο εξωτερικοί χώροι αλλά θα συμπεριλαμβάνονται και δημοτικά κτήρια, τα οποία θα χαρακτηριστούν πράσινα κτήρια.

Οι τουρίστες, οι οποίοι θα επισκέπτονται κατά χιλιάδες τον Πράσινο δήμο -έτσι πρέπει να μετονομαστεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου- θα μπορούν να εισέρχονται στα κτήρια χωρίς τα πράσινα άλογα ή τα πράσινα ποδήλατα με τα οποία θα κινούνται στις πράσινες διαδρομές. Γι’ αυτά θα υπάρχουν ειδικές θέσεις έξω από τα πράσινα κτήρια.

Φτάνει πια η συκοφάντηση της διοίκησης Μανδαλιανού και η δυσφήμιση του Πράσινου δήμου. Ορισμένοι και ορισμένες, στην προσπάθειά τους να γίνουν δήμαρχοι, θέλουν να στερήσουν το δήμο από την πράσινη ανάπτυξη, στην οποία τον οδηγεί η διοίκηση Μανδαλιανού. Οι δημότες στις εκλογές του Οκτωβρίου με την ψήφο τους θα δείξουν ξεκάθαρα ότι καταλαβαίνουν πως η βροχή μέσα στα δημοτικά κτήρια δεν σκορπάει πανικό γιατί φέρνει την πράσινη ανάπτυξη και την πρόοδο.

Κώστας Καρακώστας

Βρέχει μέσα στα δημοτικά κτήρια αλλά σίγουρα φταίνε οι προηγούμενοι
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ