Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ"Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία" στο πλαίσιο του 17ου  Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»

“Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία” στο πλαίσιο του 17ου  Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος»

Δυναμικό παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Μακεδονίας, στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», θα δώσει για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, συμμετέχοντας με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και τιμή στην «Αλεξάνδρειο Ειρηνοδρομία», που θα λάβει χώρα παραμονή της διοργάνωσης, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης των λαών, οι αθλητές του Δήμου μας που μας έκαναν περήφανους με τις αθλητικές τους νίκες τη χρονιά που μας πέρασε, θα ηγηθούν της Ειρηνοδρομίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 15.30 με αφετηρία την οδό Μοναστηρίου με Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο Κορδελιό. Η διαδρομή της Ειρηνοδρομίας θα συνεχιστεί επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως – Κατσαντώνη – Μ. Αλεξάνδρου – Ευαγγελισμού για να καταλήξει στην Πλατεία Δημαρχείου Εύοσμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής, από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Την επιμέλεια  διοργάνωσης της Ειρηνοδρομίας έχει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς δια του Τμήματος Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων, με τη συνεισφορά του  Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών Ευόσμου 05.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ