Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣχετικά με το γεύμα του πρωθυπουργικού ζεύγους στην οικία Μανδαλιανού

Σχετικά με το γεύμα του πρωθυπουργικού ζεύγους στην οικία Μανδαλιανού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2023, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης είπε τα εξής:

«Πραγματικά είμαι εδώ 20 χρόνια, έχω ακούσει “να έρθει ο Μητσοτάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο”, “Να πάει με τη Μαρέβα στο σπίτι του δημάρχου να φάνε” και διάφορα άλλα τρελά. Εγώ δεν έχω δει πρωθυπουργό να πάει σε Δημοτικό Συμβούλιο. Τι να πω τώρα. Να λέμε για να λέμε».

Ο κύριος Σωτηράκης είναι ειδικός στο να δημιουργεί εντυπώσεις. Είπε κανείς να πάει ο πρωθυπουργός στο Δημοτικό Συμβούλιο ή πολύ περισσότερο στο σπίτι του κυρίου Μανδαλιανού για να φάει; Όλοι καυτηρίασαν το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ανέβηκε έστω για λίγο στο γραφείο του δημάρχου και ο δήμαρχος του έδωσε το υπόμνημα μέσα στην πλατεία δημαρχείου. Έγινε και μία πρόταση ότι έπρεπε να μιλήσουν με τον πρωθυπουργό και οι επικεφαλής των παρατάξεων και πιάστηκε από εκεί ο κύριος Σωτηράκης.

Φάνηκε δηλαδή τρελό στον κύριο Σωτηράκη να ανέβει ο πρωθυπουργός έστω για 1 λεπτό στο γραφείο του δημάρχου. Ακριβώς γι’ αυτό δεν έχει γίνει κανένα έργο στο δήμο με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Γιατί θεωρούν τρελά αυτά που θα έπρεπε να θεωρούν λογικά και λογικά αυτά που θα έπρεπε να θεωρούν τρελά. Γιατί θεωρούν λογικό να φτάσει ο κύριος πρωθυπουργός στην κεντρική πλατεία του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας και να μην ανεβεί στο γραφείο του δημάρχου.

Κιμ. Ο. 

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ