Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«“Λάδι μπόλικο, τηγανίτες τίποτα” η διοίκηση Μανδαλιανού»

«“Λάδι μπόλικο, τηγανίτες τίποτα” η διοίκηση Μανδαλιανού»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» ο Θανάσης Γαρούφας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του δήμου, ρωτήθηκε για την καθυστέρηση των εργασιών στου δρόμους γύρω από το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου αλλά και για το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Ο κύριος Γαρούφας απάντησε τα εξής:

«Δεν μας εκπλήσσει ούτε αυτό. Δεν μας εκπλήσσει ότι η διοίκηση δεν έχει σχέδιο και όραμα. Αυτό που κάνει ασταμάτητα, είναι να κάνει διαπιστώσεις. Πράξεις δεν βλέπουμε και φαίνεται πως δεν θα δούμε μέχρι το τέλος της θητείας της. Δυστυχώς τις αδυναμίες της διοίκησης τις πληρώνει ο δημότης κι όπως λένε στην Κρήτη “λάδι μπόλικο, τηγανίτες τίποτα”.

Χρειάστηκε ενάμισης χρόνος για να λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο υπέστη έξωση και έκλεισε εξαιτίας ολιγωρίας της διοίκησης. Θυμάμαι τον αντιδήμαρχο που έλεγε ότι θα λειτουργούσε σε δυο μήνες μετά την έξωση.

Το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας δεν έχει λειτουργήσει ακόμη. Το πρόβλημα του παρκαρίσματος στην Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό θα μπορούσε να λυθεί με τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Παρατημένα γήπεδα που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών. Η περιοχή της Διαλογής παραμένει αποκλεισμένη και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Έξι μήνες έμεινε χωρίς λεωφορείο».

«Η Ε΄ ΕΛΜΕ ψήφισε συντεχνιακά για τη συστέγαση των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου»
«Όλοι οι μαθητές θέλουν να έχουν τα εργαστήριά τους»
«Δυστυχώς δεν προσεγγίζουν το θέμα ως παιδαγωγοί»
«Γιατί δεν έκανε ο δήμαρχος ούτε τη μελέτη για την ανέγερση Ειδικού Σχολείου;»
Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου είναι ενταγμένο στο δίκτυο βιβλιοθηκών
Θανάσης Γαρούφας: Πράξεις δεν βλέπουμε από τη διοίκηση Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ