Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σωτήρης Μαγόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Σωτήρης Μαγόπουλος

«Ονομάζομαι Σωτήρης Μαγόπουλος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από το 1962. Επιχειρηματικά απασχολήθηκα στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτου διατηρώντας συνεργείο αυτοκινήτων από το 1968 στην Ηλιούπολη, από το 1980 στον Εύοσμο και από το 1999 στο Ελευθέριο – Κορδελιό, όπου σήμερα συνεχίζουν την επιχείρηση τα 3 παιδιά μου.

Η επιχειρηματικότητα και η ενασχόληση με τα κοινά αποτελούν μεγάλα και αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής μου. Γι΄ αυτό από το 1978 διατελώ μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ) και Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου αποχώρησα λόγω συνταξιοδότησης. Ακόμη, έχω διατελέσει αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κορδελιού – Ευόσμου (από το 2014-2016) και εντεταλμενος δημοτικός σύμβουλος για θέματα προσωπικού και συντονισμού όλων των υπηρεσιών του δήμου (2016-2019).

Ως άνθρωπος που υπηρέτησα τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από τη θέση του αιρετού, με μία διαδρομή σαράντα και πλέον χρόνων στα κοινά γνωρίζω εκ βάθους τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και επίσης ξέρω πολύ καλά ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ακόμη επιθυμώ να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα που βιώνει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και να έρθουν επιτέλους καλύτερες μέρες σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτoύς τους λόγους αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα, μιας επαγγελματικά καταξιωμένης, πολιτικά ηθικής και αποφασισμένης για αλλαγές γυναίκας, διεκδικώντας τη στήριξη και τη ψήφο των συνδημοτών μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη του 2023.

Θεωρώ ότι η παράταξη με επικεφαλής τη Μαρία Μανούκα θα πετύχει:

-Να κάνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλεξίσφαιρο γιλέκο για τον κάθε δημότη

-Να οικοδομήσει ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδας

-Να αυξήσει την προστιθέμενη αξία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου προσελκύοντας επενδύσεις και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας

-Να δώσει στην επιχειρηματικότητα νέα ώθηση και πνοή

-Να πατάξει το παραεμπόριο που γονατίζει το υγιές επιχειρείν

-Να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου

-Να σταθεί σθεναρά στο πλευρό του κάθε δημότη

Δε ζητώ μόνο τη ψήφο σας, ζητώ την έμπρακτη συμμετοχή σας

Για την επόμενη μέρα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ