Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ πρωθυπουργός δεν ανέβηκε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας του δημάρχου…

Ο πρωθυπουργός δεν ανέβηκε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας του δημάρχου…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέβηκε στο δημαρχείο εξαιτίας της πρότασης που του έκανε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2023, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο δήμο, τον κάλεσε να ανέβει στο δημαρχείο για να τον τρατάρει έναν καφέ! Καφέ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Δηλαδή θα τρελαθούμε. Προφανώς ο κύριος Μανδαλιανός δεν έχει ακούσει την ιστορία με τον Τσακλαγιανγκίλ.

Κατά την επανάσταση της 21ης Απριλίου (χρόνια πολλά, μεγάλη μέρα σήμερα) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέδρασε, διέσχισε με σκάφος το τρικυμισμένο Αιγαίο και έφτασε στην Τουρκία. Μόλις έφτασε στο δωμάτιο τού ξενοδοχείου, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ενώ κανείς δεν ήξερε ότι βρισκόταν εκεί. «Τσακλαγιανγκίλ εδώ», ακούει στο ακουστικό του. Ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας με τον οποίο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πολύ στενή επαφή. «Δεν ανεβαίνετε στον έβδομο όροφο να πάρουμε ένα ουίσκι;», είπε ο Τσακλαγιανγκίλ στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Αυτή είναι πρόταση. «Δεν ανεβαίνετε να πάρουμε ένα ουίσκι;»! Όχι «δεν ανεβαίνετε να σας τρατάρουμε έναν καφέ». Τι καφέ; Της παρηγοριάς; Μνημόσυνο είχαμε; Ουίσκι λοιπόν έπρεπε να προσφέρει ο κύριος Μανδαλιανός στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ανέβει στο δημαρχείο και όχι καφέ.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ