Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Είναι αργά για δάκρυα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» με τίτλο «Είναι αργά για δάκρυα» έκανε ο Γραμματέας ΑμεΑ ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης και Συντονιστής ΑμεΑ ΝΔ Βορείου Ελλάδος Μιλτιάδης Στόικος όσον αφορά το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού:

«Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είχε όλο το χρόνο και όλα τα μέσα ώστε να γνωρίζει εγκαίρως ότι προσπάθειες και οι ακροβασίες της στο θέμα της μετεγκατάστασης του ΕΕΕΚ θα έπεφταν στο κενό, είχε επαρκώς προειδοποιηθεί ότι όλα όσα σκόπευε να κάνει τελούσαν  εν κενό και παρά ταύτα επέλεξε και πάλι το μονόδρομο της απομόνωσης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά κατόπιν εορτής να απολογείται για τα εγκληματικά της λάθη τις ουρανομήκεις αμέλειες της και τις αδιανόητες παραλείψεις της.

Σε έναν δήμο με τόσο μεγάλα προβλήματα σχολικής στέγης η δημοτική αρχή παλεύει καθημερινά με την ανεπάρκεια και την ολιγωρία της να τα κάνει περισσότερα.

Όλοι οι αρμόδιοι είχαν εγκαίρως πάρει θέση κατά της επιλογής της Δημοτικής αρχής στο θέμα του ειδικού σχολείου. Τώρα που δικαιώθηκαν όσοι έλεγαν ότι η συστέγαση είναι σχήμα αδύνατον μια συγνώμη δεν αρκεί κύριοι “αρμόδιοι”.

Δυστυχώς χάθηκαν 4 χρόνια και η Δημοτική αρχή είναι κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα μια φορά στα ζητήματα των ΑΜΕΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ