Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕντολή για μήνυση στο Σύλλογο Γονέων του 24ου Δημοτικού έδωσε ο κύριος...

Εντολή για μήνυση στο Σύλλογο Γονέων του 24ου Δημοτικού έδωσε ο κύριος Σωτηράκης

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2023, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως έδωσε εντολή στη Νομική Υπηρεσία του δήμου να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Όπως είπε ο κύριος Σωτηράκης, η μήνυση θα γίνει για να προστατευτεί η Τεχνική Υπηρεσία γιατί αυτή έκανε τη μελέτη και γιατί στο εξώδικο του Συλλόγου Γονέων του 24ου λέει πως οι πεζόδρομοι δεν υπήρχαν όταν εκδόθηκε η άδεια, ενώ η άδεια έχει πάνω αποτυπωμένο το τοπογραφικό και η Τεχνική Υπηρεσία έκανε τους πεζόδρομους όπως ήταν αποτυπωμένοι στο τοπογραφικό.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι το πιο σοβαρό από αυτά που γράφονταν στο εξώδικο ήταν πως σήμερα γίνονται επεμβάσεις στον εξωτερικό χώρο οι οποίες δεν προβλέπονται από την άδεια, είναι παράνομες και ο δήμος κάνει κατάληψη ιδιωτικού χώρου. «Δηλαδή θέλουν να πούνε πως είτε εγώ που υπέγραψε είτε η Υπηρεσία έχουμε κάνει παράνομη πράξη», ολοκλήρωσε ο κύριος Σωτηράκης και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με το δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη.

Λεωνίδας Ναθαναηλίδης: Καλά είναι λύση αυτό; Θα προχωρήσετε σε μήνυση;

Κώστας Σωτηράκης: Ναι. Γιατί;

Λεωνίδας Ναθαναηλίδης: Εντάξει.

Κώστας Σωτηράκης: Δεν είναι όλα ψήφοι κύριε Ναθαναηλίδη.

Λεωνίδας Ναθαναηλίδης: Εντάξει, εντάξει.

Κώστας Σωτηράκης: Γράφουν ψέματα μέσα ότι είναι παράνομη η μελέτη και οι παρεμβάσεις που γίνονται εκεί παράνομες;

Λεωνίδας Ναθαναηλίδης: Να απαντήσετε, λέμε. Δεν είναι λύση η μήνυση και η αγωγή. Εγώ αυτό σας λέω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ