Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η  ΕΝΟΧΗ  ΣΙΩΠΗ

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες, από τότε που η Πρωτοβουλία ¨ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ¨ έχει υποβάλλει συγκεκριμένα ερωτήματα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, σχετικά με τις ενέργειές του για το θέμα του ΘΕΠΑΝ (παλαιά κοιμητήρια) από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ως Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος ΔΗΚΕΚΕ και ως Αντιδήμαρχος.

Όμως, εκτός από λεονταρισμούς, ύβρεις και απειλές, λέξη για την ¨ταμπακέρα¨. Ούτε ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για δημόσια συζήτηση με τη χρήση γιγαντοοθόνης σε κεντρική πλατεία του Δήμου.

Αυτή η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ έβαλε σε σκέψεις την Πρωτοβουλία η οποία συγκρότησε επιτροπή σύνταξης της Μαύρης Βίβλου των πεπραγμένων του Αρμόδιου Αντιδήμαρχου και γενικότερα της Δημοτικής Αρχής.

Από την ενδελεχή εξέταση των εγγράφων, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, την αποκάλυψη στοιχείων που σκοπίμως η Δημοτική Αρχή απέκρυψε καθώς και από διασταυρώσεις κρίσιμων ημερομηνιών, το πόρισμα της επιτροπής είναι καταπέλτης.

Με αυτά τα στοιχεία, η Πρωτοβουλία¨ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ¨ και ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, θα κρίνει ποια είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή που θα εκθέσει το ιστορικό της υπόθεσης και θα προσκαλέσει δημόσια τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, για να δώσουν απαντήσεις. Δεν ξεχνάμε ότι αυτοί οι δύο, ως προβοκάτορες, είχαν προσπαθήσει να αποπροσανατολίσουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, την 1η Ιουνίου 2022.

Πρωτοβουλία¨ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ¨

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ