Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι σημαίνει για την παιδεία να επανεκλεγεί η διοίκηση Μανδαλιανού;

Τι σημαίνει για την παιδεία να επανεκλεγεί η διοίκηση Μανδαλιανού;

Εάν κάποιος θέλει να ξέρει προκαταβολικά το τι σημαίνει για την παιδεία και για τη σχολική στέγη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η επανεκλογή της παράταξης Μανδαλιανού, είναι εύκολο να το μάθει αρκεί να παρακολουθήσει την εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά”, με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, στην οποία ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Μπαλτάς.

Εάν κάποιος έχει την υπομονή, μπορεί να μετρήσει πόσες φορές, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κύριος Σταυρίδης ρώτησε τον κύριο Μπαλτά τι θα έκανε εκείνος εάν ήταν διοίκηση.

Αυτό ακριβώς θα κάνει η παράταξη Μανδαλιανού εάν επανεκλεγεί στη διοίκηση του δήμου. Θα ρωτάει την αντιπολίτευση τι θα έκανε εκείνη αν ήταν στη διοίκηση. Η παράταξη Μανδαλιανού, που δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, ρωτάει την αντιπολίτευση τι θα έκανε εκείνη εάν ήταν στη διοίκηση του δήμου. Η απάντηση είναι εύκολη. Οποιαδήποτε άλλη παράταξη στη διοίκηση του δήμου θα έκανε τουλάχιστον μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου.

Όποιος λοιπόν θέλει να βλέπει τη διοίκηση του δήμου να μην κάνει ούτε μια μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου και να ρωτάει την αντιπολίτευση τι θα έκανε εκείνη στη θέση της, ψηφίζει ανεπιφύλακτα την παράταξη Μανδαλιανού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ