Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔέσμευση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Δέσμευση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Δέσμευσή μας η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου»

Τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού θέλησαν να ενημερωθούν για τους στόχους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης, όσο και τα τμήματα Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων και Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και η συζήτηση με τους υπευθύνους των τμημάτων ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και κατατοπιστική ως προς τις ανάγκες του πιο νεανικού Δήμου της χώρας.

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, οι οποίες δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τους συλλόγους και τους αθλούμενους στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Επιπλέον, ειδική μνεία έγινε στο γεγονός ότι οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις χρήζουν άμεσης βελτίωσης, προκειμένου να μην κινδυνεύουν οι αθλούμενοι με σοβαρούς τραυματισμούς. Σημαντική είναι, επίσης, η ενίσχυσή τους με αθλητικό υλικό.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης επανέλαβε τη δέσμευσή του, ότι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου αποτελεί βασική προτεραιότητα του ιδίου και της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ