Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυστυχώς η Παναγία έβαλε το χέρι της μόνο για να πάρει το...

Δυστυχώς η Παναγία έβαλε το χέρι της μόνο για να πάρει το μεταπτυχιακό του

Μαθαίνουμε πως ένας τοπικός άρχοντας έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο.

Ο ίδιος μας πληροφορεί πως τα χρονικά περιθώρια στένευαν, η διπλωματική του εργασία ήταν στον αέρα και ενώ οι συνθήκες ήταν δυσμενείς, ήρθε η βοήθεια της Παναγίας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Δυστυχώς η Παναγία ασχολήθηκε μόνο με τη μεταπτυχιακή εργασία του συγκεκριμένου τοπικού άρχοντα, αλλά όχι με τις εργασίες που έπρεπε να κάνει στο δήμο. Έτσι δεν τον βοήθησε στις εργασίες του στο δήμο και γι’ αυτό τα έκανε μαντάρα ως αυτοδιοικητικός.

Την επόμενη φορά που θα του προσφερθεί του τοπικού άρχοντα κάποια άνωθεν βοήθεια, ας τη χρησιμοποιήσει για το δήμο και όχι για την πάρτι του. Βέβαια δεν θα χρειαστεί να μπει στο δίλημμα πώς θα χρησιμοποιήσει την άνωθεν βοήθεια, γιατί την καρέκλα του τοπικού άρχοντα δεν θα την ξαναδεί.

Τα μεταπτυχιακά τους θα ήταν λογικό να τα διαφημίζουν εάν ο δήμος είχε πάει μπροστά. Τώρα είναι πρόκληση να μας λένε πως αυτοί φρόντιζαν να πάρουν μεταπτυχιακά, ενώ δεν γινόταν ούτε μισό έργο για το δήμο, ενώ το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας χρειάστηκε δεκαοκτώ μήνες για να λειτουργήσει, ενώ το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ