Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση του Χρήστου Ταξίδη σε «Αγκίδα» και Μανούκα για τον ΟΕΥ

Απάντηση του Χρήστου Ταξίδη σε «Αγκίδα» και Μανούκα για τον ΟΕΥ

Την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή στην «Αγκίδα» έστειλε ο Χρήστος Ταξίδης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΞΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Πανικός επικράτησε μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Ταξίδη Χρήστου με τους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών. Άρχισαν τα όργανα από την Υποψήφια κα  Μανούκα και συνεχίζονται με τρία άρθρα στη Αγκίδα. Άρχισε η παραφιλολογία, η συνωμοσιολογία, ο πανικός.

Τι θέλει τώρα η Διοίκηση και φέρνει ΟΕΥ; Τι παιχνίδι παίζει; Τι σκοπιμότητα έχει;

Τίποτα από όλα τα παραπάνω αγαπητοί μου και η συνάντηση είχε στόχο να συζητηθεί ο ΟΕΥ και αν χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές. Ένας ΟΕΥ σύγχρονος, λειτουργικός, προσαρμοσμένος στα σύγχρονα δεδομένα.

Δε συνηθίσαμε σε αυτόν το τόπο σε τέτοιες τακτικές.

Αναφορικά με τα γραφόμενα από την υποψήφια Δήμαρχο να της θυμίσω ότι και σχολείο πήγαμε και γράμματα μάθαμε και νομοθεσία διαβάζουμε. Πουθενά λοιπόν δεν αναφέρεται ότι εν όψη Μεγάλης Εβδομάδας και εν όψη εκλογών σταματά να λειτουργεί ο Δήμος. Θα μου πείτε  «έτσι είθισται», αυτό το είθισται έχει φέρει το Δήμο σε αυτή την κατάσταση .

Το άρθρο της κ. Μανούκα «Η προχειρότητα και σκοπιμότητα της διοίκησης Μανδαλιανού σε όλο της το μεγαλείο» προσβάλει και εμένα προσωπικά και τους εργαζόμενους που δούλεψαν πολλές ώρες για το σκοπό αυτό. Να θέσω λοιπόν το ερώτημα:  Πώς η κα Μανούκα έχει άποψη για κάτι που δεν είδε και δε μελέτησε; Μήπως κάτι τέτοιο επιβάλλει η προεκλογική τακτική που ακολουθεί;

Αναφορικά με τα άρθρα της Αγκίδας και τον φίλο μου Κιμ. Ουν.

Θυμίζω ότι ο ΟΕΥ στάλθηκε στο τέλος Αυγούστου στους επικεφαλής των παρατάξεων.

Θυμίζω ότι μετά από αυτό προέκυψαν τρία νομοσχέδια που επέφεραν αλλαγές στον ΟΕΥ (νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία, για τον εσωτερικό έλεγχο, και για το γραφείο πολιτικής προστασίας)

Θυμίζω ότι υπήρξαν  άπειρες φορές αναφορές των παρατάξεων στον ΟΕΥ και κριτική για το γιατί δεν τον φέρνουμε για ψήφιση.

Θυμίζω ότι μετά τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τις υπηρεσίες και συζητήσεις για τον ΟΕΥ.

Δεσμευτήκαμε λοιπόν στο Δημοτικό Συμβούλιο να ολοκληρώσουμε τον ΟΕΥ και αυτό κάνουμε .

Αναφορικά με την ημέρα της συνάντησης (Μ. Τετάρτη ) θα ρωτήσουμε την επόμενη φορά ποιες μέρες μπορούν να συζητάνε οι αιρετοί και ποιες όχι.

Πάντως δεν καταλαβαίνω την αγωνία σας Στη Δημοκρατία αγαπητή Αγκίδα και κα Μανούκα δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Καλό Πάσχα

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

Ταξίδης Χρήστος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ