Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Καμία πρόταση στον πρωθυπουργό για το στρατόπεδο Ζιάκα»

«Καμία πρόταση στον πρωθυπουργό για το στρατόπεδο Ζιάκα»

Την παρακάτω δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε προχθές Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στον Εύοσμο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα τη δυτική πλευρά.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ , που του έθεσαν τα ζητήματά τους. Ζητήματα που έχουμε αναδείξει ως παράταξη “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” εδώ και καιρό.

Επίσης, ο πρωθυπουργός μίλησε για το νέο Ογκολογικό νοσοκομείο στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, για το νόμο που αφορά στην απόκτηση στέγης από τους νέους, τους διαδραστικούς πίνακες στην εκπαίδευση και για άλλα πολιτικά ζητήματα.

Δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επέκταση του Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, δυο φλέγοντα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς των πολιτών, τα οποία στη δυτική Θεσσαλονίκη συνιστούν ζήτημα βιωσιμότητας της καθημερινότητας των πολιτών, με τα προβλήματα που έχουν εδώ και χρόνια οι αστικές συγκοινωνίες με το λεωφορείο.

Μένω στο θέμα της αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Ζιάκα, που μας “καίει” στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Ο κ. Μητσοτάκης ανέπτυξε την πρόταση για τις κοινωνικές κατοικίες για την οποία μάθαμε όλοι από τον υπουργό, Άκη Σκέρτσο, με τις γνωστές παλινωδίες της διοίκησης του Δήμου. Και έδειξε ότι η απόφαση να προχωρήσει αυτό το σχέδιο αξιοποίησης του χώρου είναι ειλημμένη και το σχέδιο ώριμο. Δεν άκουσα όμως κανέναν από τη διοίκηση του Δήμου να λέει στον πρωθυπουργό ότι θέλει παραχώρηση του χώρου για να τον κάνει πάρκο… Ούτε να του δίνει καμιά ώριμη μελέτη για κάτι τέτοιο… Για να μην παραμυθιαζόμαστε τελικά σε αυτόν τον Δήμο».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ