Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν μπορούν να δούνε οι δημοτικοί σύμβουλοι τα έγγραφα που δόθηκαν στον...

Δεν μπορούν να δούνε οι δημοτικοί σύμβουλοι τα έγγραφα που δόθηκαν στον πρωθυπουργό!

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη του 2023, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Γιώργο Ρούμελη, να προωθήσει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αντίγραφα των εγγράφων με τα αιτήματα του δήμου που έδωσε ο δήμαρχος στον Πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προώθησε ηλεκτρονικά στους δημοτικούς συμβούλους τα συγκεκριμένα έγγραφα. Η απάντηση του προέδρου στο δημοτικό σύμβουλο ήταν πως θα τα πει ο δήμαρχος στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η άρνηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να προωθήσει τα έγγραφα στους δημοτικούς συμβούλους Κορδελιού Ευόσμου δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. Είτε ότι δεν υπάρχουν έγγραφα με αιτήματα που δόθηκαν στον πρωθυπουργό και ότι το μόνο έγγραφο που του επιδόθηκε είναι αυτές οι αστείες αράδες μιας σελίδας που δημοσίευσε η διοίκηση Μανδαλιανού στην ιστοσελίδα του δήμου, είτε ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απαξιώνει τους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους θα έπρεπε να είχε προωθήσει τα συγκεκριμένα έγγραφα, αν υπάρχουν, πριν τα ζητήσουν.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ