Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠασχαλινές δημιουργίες από τους μικρούς μας δημότες στην Πλατεία Ευόσμου

Πασχαλινές δημιουργίες από τους μικρούς μας δημότες στην Πλατεία Ευόσμου

Ένα μοναδικό πασχαλινό ταξίδι γεμάτο πλούσιες δημιουργικές δραστηριότητες επιφύλαξε για τα παιδιά η Κοινότητα Ευόσμου, στο πλαίσιο της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργάνωσε το πρωινό του Σαββάτου 8 Απριλίου στην Πλατεία Ευόσμου.
Το Πασχαλινό Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης περιλάμβανε πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες, ξύλινα έξυπνα παιχνίδια και facepainting, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας δημότες να στείλουν μέσα από τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες τις δικές τους ευχές για «Καλή Μεγάλη Εβδομάδα» και «Καλό Πάσχα».
Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που παραβρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης συνεχάρη τους μικρούς καλλιτέχνες για τα ξεχωριστά πασχαλινά τους έργα και αντάλλαξε ευχές με όλους. Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης και η Τοπική Σύμβουλος Ευόσμου Μαρία Γκαγκανιάρη, ευχαριστώντας όλα τα παιδιά που αγκάλιασαν με τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους την εκδήλωση.

Ξεχωριστό τόνο έδωσαν τα πασχαλινά bazaar με χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού και του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.
Ευχαριστίες
Η Κοινότητα Ευόσμου απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα:

– στη Δημοτική Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρα Κορωνίδου για την έμπρακτη βοήθειά της στις χειροποίητες κατασκευές
– στον παιδότοπο “Αστεράκια “και
– στην εταιρία έξυπνων παιχνιδιών “Serendipity Wood Toys”

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ