Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Μανούκα: «Ο Κλ. Μανδαλιανός βλέπει τις ευκαιρίες να περνούν και να...

Μαρία Μανούκα: «Ο Κλ. Μανδαλιανός βλέπει τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται»

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» και υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός βλέπει τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται!

Θα μπορούσε, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Εύοσμο και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Κυβέρνηση για τη δυτική Θεσσαλονίκη, να αξιοποιήσει εμπράκτως αυτήν την ιδανική συνθήκη για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τον δήμο μας.

Με επικοινωνιακή διαχείριση και 5 λεπτά (φωτογραφικής) δημοσιότητας δεν λύνονται τα αυξημένα προβλήματα που συσσωρεύονται καθημερινά και τα οποία ο δήμαρχος “χώρεσε” σε έναν φάκελο που από παραπολιτικούς κύκλους ενημερωθήκαμε ότι παρέδωσε στον Πρωθυπουργό, δίχως να γνωστοποιήσει το περιεχόμενό του. Να μάθουμε, δηλαδή, πως αξιολογεί τα προβλήματα, πως τα ιεραρχεί και τι λύσεις προτείνει.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε, για παράδειγμα, ποια από τις 3 διαφορετικές απόψεις κατέθεσε στον Πρωθυπουργό για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Ζιάκα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο ενημερωθούν σχετικά οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας ώστε να μην εκτίθενται στις δημόσιες τοποθετήσεις τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ