Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Θανάσης Κοκονάς υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ο Θανάσης Κοκονάς υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ο Θανάσης Κοκονάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, υποψήφιος δήμαρχος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η υποψηφιότητα του κυρίου Κοκονά με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στο γεμάτο από κόσμο φουαγιέ του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου. Ο Θανάσης Κοκονάς είπε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«“Αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε κι όταν χρειαστεί θυσιάζουμε και τη ζωή μας. Είμαστε εμείς οι κομμουνιστές που αγωνιζόμαστε κάθε μέρα χωρίς να γνωρίσουμε ύπνο, χωρίς να γνωρίσουμε ξεκούραση για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους και εποχές στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων”.

Τα λόγια αυτά του Νίκου Μπελογιάννη συμπυκνώνουν τη λογική των ανθρώπων που αναλαμβάνουν την ευθύνη να είναι υποψήφιοι για κάποιο δημόσιο αξίωμα με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Οι υποψήφιοι βουλευτές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, οι υποψήφιοι για τα διάφορα συμβούλια είναι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή μέσα στους χώρους δουλειάς, στους χώρους μάθησης, στις γειτονιές, στα σχολειά. Είμαστε από αυτούς και απ’ αυτές που πιστεύουν ότι η βελτίωση της ζωής μας και η λύση των προβλημάτων μας μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και πάλη. Όχι μέσα απ’ την ατομική διέξοδο και το προσωπικό βόλεμα. Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνουμε μπροστά για κάθε ζήτημα που απασχολεί το λαό, μικρό αλλά και μεγάλο».

Πριν από την ομιλία του Θανάση Κοκονά, το λόγο πήρε η Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ο Θανάσης Κοκονάς στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ