Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤεμενάδες θέλει ο κύριος Μανδαλιανός για να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου

Τεμενάδες θέλει ο κύριος Μανδαλιανός για να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου

Πάει πλέον αρκετός καιρός από τότε που κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες εναντίον υπαλλήλων και αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι κατασυκοφαντήθηκαν και διαπομπεύθηκαν στο πανελλήνιο ως απατεώνες και λαμόγια. Δεν υπήρχε ούτε ένα από τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορήθηκαν με επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες.

Όταν κατέπεσαν όλες οι καταγγελίες με αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεσμεύτηκε ότι θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Ήταν ακόμα μία δέσμευση του κυρίου Μανδαλιανού που δεν έγινε πράξη. Η παράταξη Μανδαλιανού δεν ψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή την άσκηση ένδικων μέσων κατά κάποιων από αυτούς που ταλαιπώρησαν το δήμο με αβάσιμες καταγγελίες. Ο δήμαρχος δεν ενημέρωσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για τη δικαστική έκβαση των καταγγελιών. Ο δήμαρχος δεν έκανε ούτε μια ανέξοδη συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερωθούν τα Μέσα Ενημέρωσης και οι πολίτες ότι όλες οι καταγγελίες για σκάνδαλα ήταν αβάσιμες.

Τίποτα απολύτως δεν έκανε ο κύριος Μανδαλιανός για το διασυρμό και τη ζημιά που υπέστη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από την πρώτη στιγμή της ενοποίησης των πρώην δήμων. Ο κύριος Μανδαλιανός δεν έχει χρόνο για τέτοια. Το πρόγραμμά του είναι πολύ στριμωγμένο γιατί είναι πολυάσχολος.

Αντί να απολογηθεί ο κύριος Μανδαλιανός γιατί δεν βρήκε χρόνο να κάνει έστω μια ανέξοδη συνέντευξη τύπου ώστε να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου επιτέθηκε στο δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη ζητώντας του από πάνω και τα ρέστα. Στην κριτική του δημοτικού συμβούλου πως δεν έκανε τίποτα για να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου, ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε οργισμένος ότι δεν μπορεί να κάνει πράγματα μαζί με τον κύριο Ναθαναηλίδη γιατί ο κύριος Ναθαναηλίδης τον κατηγορεί!

Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν το δήμαρχο; Δηλαδή για να κάνει αυτονόητα πράγματα για το δήμο και τους δημότες ο κύριος Μανδαλιανός, πρέπει οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην του κάνουν κριτική για κανένα ζήτημα και να του κάνουν τεμενάδες, πρέπει να τον χειροκροτούν και να εκθειάζουν το ανύπαρκτο έργο του. Πραγματικά απίστευτα πράγματα από έναν άνθρωπο που ζητάει την ψήφο των δημοτών για να επανεκλεγεί.

Η αλήθεια είναι πως ο κύριος δήμαρχος δεν έκανε τίποτα για να μάθουν τουλάχιστον οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου την αλήθεια σχετικά με όσα είχαν καταγγελθεί ως σκάνδαλα αφενός γιατί πραγματικά δεν μπορεί να συνυπάρχει με ανθρώπους που του ασκούν κριτική και αφετέρου γιατί δεν έχει χρόνο επειδή είναι πολυάσχολος. Οι δημότες μπορούν να συνυπάρχουν με έναν δήμαρχο που δεν αντέχει την κριτική και που δεν έχει χρόνο ούτε για να αποκαταστήσει το όνομα του δήμου;

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ