Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆλλοι για χάρη τους στον εισαγγελέα, με άλλους τα πανηγύρια και τα...

Άλλοι για χάρη τους στον εισαγγελέα, με άλλους τα πανηγύρια και τα τραπεζώματα

Ένα αγαπημένο ζευγάρι συνέφαγε με ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι σε εστιατόριο και ο ένας κύριος, ο οποίος πέρασε από θέση ευθύνης του δήμου και δεν άγγιξε, αποφάσισε, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να μας ενημερώσει πόσο αγαπημένοι είναι και οι τέσσερίς τους.

Η σύζυγος του κυρίου, που αποφάσισε να μας ενημερώσει για το γεγονός ότι συνέτρωγαν με αγαπημένα πρόσωπα, ήταν από εκείνους τους υπαλλήλους του δήμου που προσπαθούν να μονιμοποιηθούν και η διοίκηση σύσσωμη αρνείται το δίκαιο του αιτήματός τους.

Ο κύριος του άλλου ζευγαριού, με τους οποίους όλοι μαζί στο εστιατόριο συμμετείχαν στη χαρούμενη ατμόσφαιρα, ήταν από εκείνους που δεν στήριξαν την προσπάθεια των υπαλλήλων να μονιμοποιηθούν, ήταν από εκείνους που δεν θεωρούν δίκαιο το αίτημά τους για μονιμοποίηση.

Το αίτημα για μονιμοποίηση το στήριξε η αντιπολίτευση, τα μέλη της οποίας απολογούνται στον εισαγγελέα για την πράξη τους αυτή. Αυτοί με τους οποίους συνέτρωγε ο χαρούμενος κύριος δεν απολογούνται στον εισαγγελέα γιατί δεν στήριξαν το δίκαιο αίτημα της συζύγου του. Εκτός κι αν δεν θεωρεί δίκαιο το αίτημα ούτε αυτός, ούτε η σύζυγός του.

Θα βλέπουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τέτοιες φωτογραφίες και θα αναρωτιούνται αν αξίζει ο κόπος να στηρίζουν τέτοιους ανθρώπους και η ταλαιπωρία να οδηγούνται στον εισαγγελέα για τέτοιους ανθρώπους. Σίγουρα και παρά αυτού του είδους τις φωτογραφίες, οι δημοτικοί σύμβουλοι που έπραξαν αυτό που θεώρησαν σωστό, θα πράξουν ξανά το ίδιο. Είναι όμως πολύ πικρές τέτοιες φωτογραφίες, αλλιώς θα ήταν για πολύ γέλιο. Είναι σαν να φτύνει μέσα στα μούτρα ο κύριος τούς δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν το αίτημα της συζύγου του και άλλων εργαζομένων.

Ντροπή, χωρίς να υπάρχει καμιά αυταπάτη πως θα συγκινήσει η συγκεκριμένη λέξη το συγκεκριμένο κύριο.

Κόυνερ

Πόσο δίκιο έχει ο Γιάννης Καμαρινός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ