Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση του δήμου δεν μπόρεσε να επιβάλει τα αυτονόητα για το...

Η διοίκηση του δήμου δεν μπόρεσε να επιβάλει τα αυτονόητα για το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Καλεσμένοι της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά”, με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και εκπαιδευτικός, Γιώργος Σταυρίδης, και ο δημοτικός σύμβουλος και εκπαιδευτικός, Θοδωρής Μπαλτάς. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν και για την καθυστέρηση ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Ο κύριος Σταυρίδης για ακόμα μια φορά είπε ότι δεν φταίει η διοίκηση του δήμου για την καθυστέρηση ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής, ότι ο ίδιος ήταν σε συνεχή επαφή με τις Κτηριακές Υποδομές και ρώτησε τον Θοδωρή Μπαλτά: «Δηλαδή εμείς δεν θέλουμε να χτίσουμε το σχολείο;»

Η απάντηση του κυρίου Μπαλτά ήταν πως ο ρόλος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας και του πιο νεανικού σε όλη την Ελλάδα δεν είναι να φωτογραφίζει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, αλλά να παρεμβαίνει και να επιβάλει τα αυτονόητα, κάτι που δεν έκανε η διοίκηση του δήμου.

Παρά τα όσα είπε ο Θοδωρής Μπαλτάς, ο κύριος Σταυρίδης συνέχισε να ρωτάει τι έπρεπε να κάνουν ως διοίκηση. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας δηλαδή θεωρεί ότι αυτά που έκανε ο ίδιος και αυτά που έκαναν ως διοίκηση είναι μια χαρά, γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω. Αφού αυτά που βλέπουμε και από την αντιδημαρχία Παιδείας είναι το μέγιστο που μπορούσε να κάνει ο κύριος Σταυρίδης και η διοίκησή του, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πάνε στα σπίτια τους και να αφήσουν το δήμο, μήπως δει καμιά άσπρη μέρα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ