Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν είναι όπως τα λέτε κύριε Χωραφά

Δεν είναι όπως τα λέτε κύριε Χωραφά

Αγαπητέ κύριε Μιχάλη Χωραφά, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέτε και δεν είναι έτσι γιατί όταν πρόκειται για τον κύριο Ζάνιο γράφετε πως είναι καλύτερο να σιωπά παρά να μιλά, αλλά δεν γράψατε το ίδιο για αυτοδιοικητικούς που συμπορευτήκατε μαζί τους και είναι υπεύθυνοι για τα όσα συνέβησαν με το ακίνητο του ΘΕΠΑΝ.

Τι να ρωτήσουμε τους εν ζωή δήμαρχο, νομάρχη και δημοτικούς συμβούλους που χειρίστηκαν την υπόθεση των παλιών κοιμητηρίων του Ελευθερίου Κορδελιού; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν εννοείτε ότι πρέπει να τους ρωτήσουμε γιατί έκαναν όλους εκείνους τους χειρισμούς που εξαιτίας τους το ακίνητο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στα χέρια του δήμου, θα σας απαντούσα πως πρέπει να τους ρωτήσετε εσείς, γιατί συμπορευτήκατε ως διοίκηση μαζί τους, και να μας πείτε τις απαντήσεις τους.

Είμαι σίγουρος κύριε Χωραφά πως δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ που μόνο ο δήμος μπορεί να τον πάρει από τη Διεύθυνση Γεωργίας. Είμαι σίγουρος πως δεν γνωρίζατε πως το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευθερίου Κορδελιού αποφάσισε να ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και πήρε συγκεκριμένη απάντηση από τη Διεύθυνση Γεωργίας, η οποία έλεγε τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο δήμος για να παραλάβει τον τίτλο. Είμαι σίγουρος πως αυτά δεν τα γνωρίζατε, όπως δεν τα γνωρίζαμε και πολλοί άλλοι. Όταν ήρθαν στη δημοσιότητα, ρωτήσατε τους τότε συνοδοιπόρους σας γιατί διαβεβαίωναν πως το ακίνητο δεν ανήκει στο δήμο; Δεν σας ενδιαφέρει που ως δημοτικός σύμβουλος δεν είχατε την ενημέρωση που έπρεπε να έχετε;

Επειδή, όπως κι εσείς γράψατε, έρχονται άγιες μέρες, δεν είναι σωστό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, να διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο. Δεν είναι δηλαδή δυνατόν για τους μεν να λέμε «ρωτήστε τους» και για τους δε να λέμε «άντε να μην ανοίξω το στόμα μου».

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Μουμουλίδης Σταύρος

«Μέρες που έρχονται δεν θέλω να πω περισσότερα»
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ