Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο βιβλίο Γκίνες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Στο βιβλίο Γκίνες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Στο βιβλίο Γκίνες, στο βιβλίο των ρεκόρ, μπαίνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η μείζων αντιπολίτευση του Γιάννη Καμαρινού στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έλαβε 14 έδρες. Οι 14 αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα θέσουν υποψηφιότητα με 3 διαφορετικές παρατάξεις, τις παρατάξεις Ανδρεάδη, Αλεξανδρίδη, Μανούκα. Αυτά για τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους τις παράταξης μέχρι αυτήν τη στιγμή, γιατί εάν ο Βασίλης Ανδρεάδης θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής, η παράταξή του θα πάψει να υφίσταται. Υπάρχουν και κάποιοι από τους 14 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμαρινού που είτε δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι είτε δεν έχουν ανακοινώσει με ποιον θα είναι υποψήφιοι.

Εάν τώρα νομίζετε ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα μπει στο βιβλίο Γκίνες, στο παγκόσμιο βιβλίο των ρεκόρ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι 14 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμαρινού θα θέσουν υποψηφιότητα με τρεις διαφορετικές παρατάξεις, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα μπει στο βιβλίο Γκίνες εξαιτίας της παράταξης Ζυγά, η οποία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξέλεξε 3 δημοτικούς συμβούλους και υπάρχουν πληροφορίες ότι και οι 3 θα θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με 3 διαφορετικές παρατάξεις! Μάλιστα αυτό θα συμβεί, ενώ η παράταξη με την οποία εξελέγησαν συνεχίζει να υφίσταται σε αντίθεση με την παράταξη Καμαρινού η οποία δεν θα πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές.

3 εκλεγμένοι με την ίδια παράταξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι υποψήφιοι με 3 διαφορετικές παρατάξεις στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Αυτό κι αν είναι για τα ρεκόρ Γκίνες!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ