Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιον νομίζει ότι κοροϊδεύει η διοίκηση Μανδαλιανού για το 24ο Δημοτικό Σχολείο...

Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει η διοίκηση Μανδαλιανού για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου;

Καλεσμένοι της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά”, με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και εκπαιδευτικός, Γιώργος Σταυρίδης, και ο δημοτικός σύμβουλος και εκπαιδευτικός, Θοδωρής Μπαλτάς. Οι δημοσιογράφοι φυσικά ρώτησαν για το πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και για το λόγο που δεν παραδίδεται για να λειτουργήσει.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας απάντησε ότι το 24ο Δημοτικό Σχολείο είναι έτοιμο να παραδοθεί αλλά αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες περιμετρικά της Σχολικής Μονάδος για να ενωθεί η οδός Ολυμπιάδος με την οδό Καζαντζάκη και η Καζαντζάκη με την Γοργοποτάμου, ότι ο εργολάβος τους έχει υποσχεθεί πως σε δύο μήνες θα το τελειώσει, ότι είναι ένα μεγάλο έργο ύψους 270.000 ευρώ, ότι κάλεσε το διευθυντή του σχολείου και τον ρώτησε αν μπορεί να λειτουργήσει το σχολείο με μία είσοδο από την κάτω μεριά, ότι ενημέρωσε και τους γονείς και απ’ ότι του είπαν θέλουν να τελειώσουν οι εργασίες των πεζοδρόμων και μετά να παραλάβουν το σχολείο, ότι σε επαφή που είχε με τον Μηχανολόγο Μηχανικό των Κτηριακών Υποδομών εκείνος είπε ότι είναι έτοιμοι να το παραδώσουν.

Ο απίστευτος δηλαδή αντιδήμαρχος Παιδείας είπε ότι το σχολείο είναι έτοιμο για παραλαβή αλλά δεν το παραλαμβάνει ο δήμος επειδή δεν θέλουν οι γονείς και ο διευθυντής. Αυτό που δεν είπε ο απίστευτος αντιδήμαρχος Παιδείας είναι το γιατί γίνονται τώρα οι εργασίες για τη διάνοιξη των δρόμων γύρω από το σχολείο και δεν έγιναν εγκαίρως. Αυτό που δεν είπε ο απίστευτος αντιδήμαρχος Παιδείας είναι ότι η αντιπολίτευση φώναζε πως πρέπει να αρχίσουν εγκαίρως οι εργασίες διάνοιξης των δρόμων και η διοίκηση κωλυσιεργούσε ισχυριζόμενη ότι είναι εύκολο αυτό το έργο.

Ο κύριος αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου συνέχισε λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραλαβή του σχολικού κτηρίου, αλλά και να το παραλάβουν το σχολείο αύριο το πρωί δεν θα μπούνε τώρα οι μαθητές γιατί πρέπει να τελειώσει το έργο και γιατί πιο πολύ τους ενδιαφέρει η ασφάλεια των μαθητών, επειδή υπάρχουν βαριά μηχανήματα και είναι επικίνδυνη η κατάσταση. «Πρώτα θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την ασφάλεια των μαθητών», κατέληξε ο κύριος Σταυρίδης.

Αλήθεια, όταν ο ίδιος και ο δήμαρχος κάθε μήνα από το Σεπτέμβριο δεσμεύονταν για τη λειτουργία του σχολείου τον επόμενο μήνα δεν ενδιαφέρονταν για την ασφάλεια των μαθητών; Αλήθεια, τότε ο κύριος Σταυρίδης και ο κύριος Μανδαλιανός δεν ήξεραν για τα βαριά μηχανήματα γύρω από το σχολείο; Αλήθεια, τότε δεν γνώριζαν ότι με δική τους ευθύνη δεν είχαν διαμορφωθεί οι δρόμοι γύρω από το σχολείο και τώρα φτάσαμε να ρίχνει ο κύριος Σταυρίδης την ευθύνη για το ότι δεν παραλαμβάνεται το σχολείο στους γονείς και στο διευθυντή; Αλήθεια, ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν ο κύριος Σταυρίδης, ο κύριος Μανδαλιανός και ολόκληρη η διοίκησή τους;

Είναι εμφανές πλέον τι κάνουν οι κύριοι Σταυρίδης και Μανδαλιανός. Προσπαθούν να πείσουν όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση του 24ου Δημοτικού Σχολείου ότι δεν φταίει η διοίκησή τους για το γεγονός ότι δεν λειτουργεί ακόμη το σχολείο, αλλά φταίνε οι γονείς και ο διευθυντής. Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσουν να διοικούν.

Κιμ. Ο.

Εθνικές εκλογές χωρίς εγκαίνια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ