Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κυρ Σωτήρης θα μπορούσε να καταλάβει τι ήθελε να πει ο...

Ο κυρ Σωτήρης θα μπορούσε να καταλάβει τι ήθελε να πει ο κύριος Αϊβαζίδης…

Με τον παρακάτω τρόπο τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Αϊβαζίδης όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση του νερού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Μαρτίου 2023:

«Κύριε πρόεδρε, ο προλαλήσαντας συνάδελφος ο κύριος Ανδρεάδης, μ’ άρεσε πολύ η άποψή του αυτή και πάνω σ’ αυτό το μοτίβο θα κινηθεί και η δική μου η άποψη αποκλειστικά και μόνο για το νερό. Είμαστε αντίθετοι στις ιδιωτικοποιήσεις.

Ε τώρα αν κατακρίνουμε κυβερνήσεις, εμείς σαν Δημοτικό Συμβούλιο πιστεύω και σαν άνθρωποι πρέπει να μην συμφωνούμε στις σε όλες αυτές τις, πώς να το πω τώρα κύριε πρόεδρε έχασα και τα λόγια μου με συγχωρείται, στις ιδιωτικοποιήσεις. Θέλουμε το νερό που είναι αγαθό για τον κόσμο για το λαό μας να μείνει στην, να μην περάσει σε χέρια ιδιωτών. Αυτό και μόνο κύριε πρόεδρε».

Βέβαια ο κύριος Ανδρεάδης δεν μίλησε γενικά για τις ιδιωτικοποιήσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Είπε πως το ψήφισμα πρέπει να περιορίζεται μόνο εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού. Ο κύριος Αϊβαζίδης συμφώνησε μαζί του μιλώντας όμως γενικά για τις ιδιωτικοποιήσεις και φυσικά συμφώνησε στο ότι δεν πρέπει να κατακρίνονται οι κυβερνήσεις για τα νομοσχέδια. Πάλι καλά που ο κύριος Αϊβαζίδης δεν είπε πως πρέπει να κατακρίνεται ο διάβολος που μπήκε μέσα στις κυβερνήσεις και τους παρέσυρε να ψηφίζουν τέτοια νομοσχέδια. Την άλλη φορά ας το πει.

Τελικά τι ακριβώς ήθελε να πει ο κύριος Αϊβαζίδης μόνο ο κυρ Σωτήρης θα μπορούσε να το καταλάβει. Ποιος κυρ Σωτήρης; Αυτός…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ