Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Μανδαλιανός αντί να απολογηθεί προσπάθησε να βγει και από πάνω

Ο κύριος Μανδαλιανός αντί να απολογηθεί προσπάθησε να βγει και από πάνω

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, τοποθετούμενος για τα προβλήματα τον ΚΑΠΗ, είπε ότι ο σεβασμός προς τους ανθρώπους αυτής της ηλικίας είναι δεδομένος και πως έχουν απόλυτο δίκιο.

Φυσικά ο κύριος δήμαρχος δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για το γιατί διαβεβαίωνε τους δημοτικούς συμβούλους ότι τα ΚΑΠΗ λειτουργούν κανονικά όσες φορές ρωτήθηκε από την αντιπολίτευση, ενώ τα ΚΑΠΗ δεν λειτουργούσαν κανονικά. Αντί να απαντήσει σ’ αυτό ο κύριος Μανδαλιανός, δήλωσε στεναχωρημένος γιατί άτομα σαν τον κύριο Ναθαναηλίδη με το γνωστό ειρωνικό του τρόπο μίλησε για τις τράπουλες και το τάβλι και αντιμετώπισε τη διοίκηση του δήμου σαν κονκισταδόρες και τους ηλικιωμένους σαν Ινδιάνους που η διοίκηση τους μοιράζει καθρεφτάκια για να τους καλοπιάσει.

«Δηλαδή εμείς είμαστε τόσο επιτήδειοι, εσείς τόσο ηλίθιοι, με συγχωρείται για την έκφραση, ώστε με μια τράπουλα κι ένα τάβλι που σας φέραμε σαν κίνηση αβρότητας την Πρωτοχρονιά ότι θέλαμε να σας χαϊδέψουμε και να σας χρυσώσουμε το χάπι. Λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω αυτό κύριε Ναθαναηλίδη. Αν μια κίνηση αβρότητας ότι πήγαμε μια σακούλα με κάτι μηδαμινό απλώς για να περνάν την ώρα τους κάποιοι άνθρωποι θεωρήθηκε σαν κίνηση γλειψίματος, θα μιλήσω ωμά, λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που σκέφτεστε, γιατί δεν είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε εμείς».

Ο κύριος δήμαρχος, που διαβεβαίωνε μαζί με τη διοίκησή του τους δημοτικούς συμβούλους ότι τα ΚΑΠΗ λειτουργούν όπως πρέπει, αντί να φροντίσει για να λειτουργήσουν σωστά τα ΚΑΠΗ, μοίραζε τράπουλες και τάβλι και αντί να απολογηθεί γι’ αυτό προσπάθησε να βγει και από πάνω, προσπαθώντας να μπλέξει και τα μέλη των ΚΑΠΗ στις εξυπνάδες του. Είναι αλήθεια πως ο ίδιος θεώρησε ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και μοίρασε τράπουλες και τάβλι, όπως επίσης είναι αλήθεια ότι οι ηλικιωμένοι δεν συμπεριφέρθηκαν σαν ιθαγενείς, δεν χάρηκαν με τα καθρεφτάκια και πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να διεκδικήσουν αυτά που πρέπει να έχουν τα ΚΑΠΗ και δεν τα έχουν εξαιτίας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Πολλά παράπονα για τα ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ