Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠέτρος Σούλας: Είχατε πει πως τα ΚΑΠΗ είναι ανοιχτά και όποιος θέλει...

Πέτρος Σούλας: Είχατε πει πως τα ΚΑΠΗ είναι ανοιχτά και όποιος θέλει πάει

Κατά τη συνεδρίαση της 22ας Φεβρουαρίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και κατά τη συζήτηση των προβλημάτων λειτουργίας των ΚΑΠΗ, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας είπε ότι πριν από έξι μήνες περίπου είχε ρωτήσει αν λειτουργούν τα ΚΑΠΗ δεδομένου του γεγονότος ότι λειτουργούσαν σε όλους τους άλλους δήμους τουλάχιστον της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Σούλας τόνισε ότι η απάντηση της διοίκησης του δήμου ήτανε ότι τα ΚΑΠΗ είναι ανοιχτά και όποιος θέλει πάει, αλλά τότε το λόγο πήρε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης για να ρωτήσει πώς πάει όποιος θέλει αφού δεν έχουν ούτε γιατρούς, ούτε τίποτα.

Ο τέως δήμαρχος επισήμανε ότι θα πρέπει τα ΚΑΠΗ να έχουν άμεσα όλες τις βασικές λειτουργίες τους και συνέχισε λέγοντας πως όταν συζητήθηκε το θέμα της πρόσληψης γιατρών και ρώτησε αν υπάρχει ρευματολόγος, η διοίκηση απάντησε πως δεν χρειάζεται ρευματολόγος, ενώ η ειδικότητα αυτή είναι βασική για τα ΚΑΠΗ.

Ο Πέτρος Σούλας θύμισε την ερώτηση που είχε κάνει για τα κυλικεία και την απάντηση της διοίκησης του δήμου ότι πρέπει να εκδοθούν άδειες. «Συμφωνώ. Είπατε να μπούνε αυτόματοι πωλητές. Να τους βάλετε. Να λειτουργήσουν», τόνισε ο τέως δήμαρχος.

Ο κύριος Σούλας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνονται οι εκδρομές και οι υπόλοιπες δράσεις των ΚΑΠΗ όπως η χορωδία.

Τα. Σ.

Πολλά παράπονα για τα ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ