Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτα πράγματα από τη Δέσποινα Θεοχάρη για το στάδιο και το κολυμβητήριο

Απίστευτα πράγματα από τη Δέσποινα Θεοχάρη για το στάδιο και το κολυμβητήριο

Η κυρία Δέσποινα Θεοχάρη, που διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, σε συνέντευξή της στη EURO τηλεόραση ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο Βασίλη Σαρρηγιαννίδη για το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού. Ο κύριος Σαρρηγιαννίδης επεσήμανε πως αν η πολιτεία έχει κάποιο λόγο που δεν θέλει να ολοκληρώσει το στάδιο και το κολυμβητήριο, δεν θα τα ολοκληρώσει ούτε με δήμαρχο τον κύριο Μανδαλιανό, ούτε με δήμαρχο τον κύριο Αλεξανδρίδη.

Η κυρία Θεοχάρη στην επισήμανση του κυρίου Σαρρηγιαννίδη απάντησε πως στάδιο και κολυμβητήριο χρειάζονται στο δήμο και αν τελικά δεν επιτρέπει το κράτος να γίνουν σ’ εκείνην την περιοχή, η παράταξή της θα διεκδικήσει να γίνει κολυμβητήριο ως αντιστάθμισμα.

Δηλαδή η κυρία Θεοχάρη θα διεκδικήσει να γίνουν κολυμβητήριο και στάδιο κάπου αλλού; Και τα λεφτά που έδωσαν οι φορολογούμενοι για το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων; Τα ημιτελή στάδιο και κολυμβητήριο θα στέκουν κουφάρια πάνω από την περιφερειακή οδό για να μας θυμίζουν την ανικανότητα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να πιέσει την πολιτεία για να ολοκληρωθούν;

Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», δεσμεύτηκε πως η διοίκησή του θα ολοκληρώσει το στάδιο και το κολυμβητήριο κατά την πρώτη θητεία της. Προφανώς η κυρία Θεοχάρη δεν τον άκουγε όταν μιλούσε. Καλά είναι να τον ακούνε και η κυρία Θεοχάρη και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ώστε όταν βγαίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης να μη λένε άλλα από αυτά που είπε εκείνος, να μην μπερδεύουν και τους δημότες.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ