Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆλλος με τη βάρκα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού!!

Άλλος με τη βάρκα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού!!

Στη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», λέει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, είναι συνταξιδιώτες που οραματίζονται την πόλη που τους αξίζει. Μάλιστα ο δήμαρχος άρχισε να επιβιβάζει κόσμο στο «καράβι» του που έχει χαράξει πορεία προς την ανάπτυξη και που ποτέ έως τώρα δεν έχει αλλάξει ρότα.

Είναι να αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν το δήμαρχο, ο οποίος ενώ δεν μπορεί επί χρόνια να λειτουργήσει ένα πάρκινγκ και ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθέλκυσε ένα καράβι και φορτώνει κόσμο με πορεία προς την ανάπτυξη.

Είναι προφανές πως ο δήμαρχος δεν καταλαβαίνει ότι ο δήμος δεν είναι θεατρική ή μουσική σκηνή, ώστε καταρχάς να φωνάζουμε «άλλος με τη βάρκα μας» προκειμένου να μαζέψουμε κόσμο και κατόπιν να τραγουδάμε «πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα».

Ας προσέξουν όσοι ανεβαίνουν στο καράβι του δημάρχου και προσπαθούν να παρασύρουν κι άλλους μαζί τους, γιατί το καράβι του δημάρχου είναι σαπάκι χωρίς στεγανά και πηγαίνει ολοταχώς πάνω στα βράχια έχοντας φορτωμένο υποχρεωτικά πάνω του ολόκληρο το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο δήμαρχος και η διοίκηση του προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία έργων στο δήμο με λεκτικά σχήματα και με λογοτεχνικές εκφράσεις. Ο δήμος όμως δεν είναι λογοτεχνικός διαγωνισμός για να επιβραβεύσουμε τον κύριο δήμαρχο επειδή εκτός από καλός γιατρός είναι και λεξιπλάστης. Ας αφήσουν τα καράβια ο δήμαρχος, η διοίκησή του και όσοι αποφασίζουν να τον ακολουθήσουν και ας λειτουργήσουν επιτέλους το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας. Φτάνουν πια τα παχιά λόγια. Από παχιά λόγια της διοίκησης Μανδαλιανού χόρτασε ο κόσμος τέσσερα χρόνια.

Όσο γι’ αυτούς τους «καλοχαιρέτες» που ανταλλάσσουν χειραψίες με το δήμαρχο για να ανέβουν στο καράβι του, απορούμε που ήταν έστω κατά τη διάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού και τι έκαναν γι’ αυτόν τον τόπο. Πότε θυμήθηκαν να προσφέρουν στο δήμο; Παραμονή εκλογών;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ