Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨηφίστε με γιατί είμαι παντρεμένος και έχω πέντε γκόμενες…

Ψηφίστε με γιατί είμαι παντρεμένος και έχω πέντε γκόμενες…

Είμαι παντρεμένος και επιπλέον έχω πέντε γκόμενες. Είμαι πολύ δραστήριος άνθρωπος και δεν ικανοποιούμαι ποτέ με τα λίγα. Εάν με ψηφίσετε και με εκλέξετε, θα είμαι το ίδιο δραστήριος και στα αυτοδιοικητικά, όπως είμαι στα προσωπικά.

Έχω μία ευτυχισμένη σύζυγο και πέντε ευτυχισμένες γκόμενες. Σταυρώστε με λοιπόν. Δεν εννοώ να με καρφώσετε πάνω στο σταυρό. Εννοώ να σταυρώσετε το όνομά μου στο ψηφοδέλτιο και να με εκλέξετε δημοτικό σύμβουλο.

Η πολυπραγμοσύνη μου στη μάχη για το σταυρό των δημοτικών εκλογών. Άλλοι ζητούν να τους σταυρώσετε γιατί έχουν μόνο μία ευτυχισμένη γυναίκα, τη σύζυγό τους. Εγώ σας ζητάω να με σταυρώσετε γιατί έχω έξι γυναίκες ευτυχισμένες. Μου οφείλετε λοιπόν έξι σταυρούς γι’ αυτό πρέπει να βρείτε άλλους έξι για να με σταυρώσουν. Πρέπει να με φορτώσετε με σταυρούς.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Με τον τρόπο που διαβάζουμε να προωθούν την υποψηφιότητά τους διάφοροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διαφημίζοντας την ευτυχία τους, δεν θα μας φανεί παράξενο να διαβάσουμε και καμιά ανακοίνωση σαν την παραπάνω.

Η «Αγκίδα» δεν ασχολείται με την προσωπική ζωή κανενός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ