Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου χρηματοδοτεί την παρουσία πρωταθλήτριας σε παγκόσμιο κύπελλο

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χρηματοδοτεί την παρουσία πρωταθλήτριας σε παγκόσμιο κύπελλο

Ύστερα από πρόταση της Ένωσης Γονέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, αποφασίστηκε ομόφωνα η χρηματοδότηση με 2.000 ευρώ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΠΣ ΕΥΠΑΤΩΡ για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας, το οποίο διεξάγεται στο Μαυροβούνιο 13 με 21 Μαρτίου, της Ελπίδας Δεσπούδη, Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας Νεανίδων στην κατηγορία των 52 κιλών.

Για άλλη μια φορά η πολιτεία στέκεται μακριά από της πραγματικές ανάγκες δημιουργώντας φραγμούς στη συμμετοχή αθλητών σε διοργανώσεις μιας και οι επιχορηγήσεις σε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες βαίνουν συνεχώς μειούμενες.

Απαιτούμε την κάλυψη όλων των εξόδων από την πολιτεία για να μη χρειάζεται οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας να γίνονται επαίτες.

Από τη σελίδα στο facebook της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης»

Αξίζουν συγχαρητήρια για την παραπάνω πρωτοβουλία στην Ένωση Γονέων, στον Κώστα Σωτηράκη και σε όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που στηρίζουν τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας στο παγκόσμιο κύπελλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ