Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Μαξούρας μπέρδεψε την οδό 25ης Μαρτίου με την Ουκρανία!

Ο Γιώργος Μαξούρας μπέρδεψε την οδό 25ης Μαρτίου με την Ουκρανία!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Μαξούρας στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο, μπέρδεψε την οδό 25ης Μαρτίου με την Ουκρανία.

Κατ’ αρχάς δημοσιογράφος και πρώην αντιδήμαρχος έψαχναν να βρουν το όνομα της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο και τελικά δεν το βρήκαν. Κατόπιν ο πρώην αντιδήμαρχος είπε πως στη συγκεκριμένη οδό σκοτωθήκανε πάρα πολλά άτομα. Ο κύριος Μαξούρας προφανώς μπέρδεψε την οδό 25ης Μαρτίου με τα πεδία των μαχών στην Ουκρανία. Στην οδό 25ης Μαρτίου σκοτωθήκανε δύο άτομα, από τα οποία το ένα ήταν εξαιτίας σύγκρουσης οχημάτων και το άλλο ήταν πεζός που παρασύρθηκε από όχημα. Η στιχομυθία μεταξύ του Γιώργου Μαξούρα και του δημοσιογράφου ήταν η παρακάτω:

Δημοσιογράφος: Υπάρχει ένας δρόμος ο οποίος είναι καρμανιόλα επίσης στον Εύοσμο μέσα και πάλι δεν έχει γίνει τίποτα κύριε Μαξούρα. Υπάρχει ένα σημείο το οποίο το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές και απ’ το δελτίο ειδήσεων, στο οποίο συμβαίνουν συνεχώς ατυχήματα και πάλι δεν έχει γίνει κάτι. Αυτά σε συνδυασμό με την τροχαία μπορούμε να τα δούμε;

Γιώργος Μαξούρας: Ποιον δρόμο λέτε;

Δημοσιογράφος: Είναι και η Ισμήνης και η Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει κάποια σημεία τα οποία είναι προβληματικά και η Μαιάνδρου επίσης.

Γιώργος Μαξούρας: Ο δρόμος που είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος είναι αυτός ο κάθετος της Ολυμπιάδος, της Παπάγου, της Εθνικής Αντίστασης, αυτός ο κεντρικός δρόμος ο οποίος αναφέρθηκα και στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι να βάλουμε πλάτη όλοι να κάνουμε κάτι γιατί έχουμε και θύματα. Σκοτωθήκανε πάρα πολλά άτομα. Τρακαρίσματα; Σε καθημερινή βάση σχεδόν. Πρέπει να βάλουν πλάτη και η αντιπολίτευση όλη, όταν είπα στο Συμβούλιο να κάνουμε κάτι, να βρούμε έναν τρόπο. Τι θα κάνουμε; Φανάρια θα μπούνε; Στηθαία θα μπούνε κάτω στο δρόμο; Να μπορεί να κόβουνε ταχύτητα. Δεν έγινε τίποτα ακόμη μέχρι στιγμής. Εμείς, αν βγούμε, σαν διοίκηση το πρώτο μέλημά μας θα είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δημοτών πάνω σ’ αυτόν τον δρόμο γιατί γίνεται χαμός κάθε φορά.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Η Ισμήνης στον Εύοσμο αναζητείται και κάτω στο δρόμο καλά είναι να μην μπούνε στηθαία γιατί θα καρφώνονται απάνω τους τα οχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ