Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιώργος Μαξούρας: Δεν κάναμε τίποτα αξιόλογο με δήμαρχο τον κύριο Σούλα

Γιώργος Μαξούρας: Δεν κάναμε τίποτα αξιόλογο με δήμαρχο τον κύριο Σούλα

Συνέντευξη παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Γιώργος Μαξούρας. Ο κύριος Μαξούρας διετέλεσε αντιδήμαρχος και με τον Δημήτρη Χατζηβρέττα και με τον Πέτρο Σούλα.

«Για τον κύριο Χατζηβρέττα έχω να πω τα καλύτερα. Έκανε μέγα έργο σε μια τετραετία, αλλά δεν του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία. Τον έριξαν», είπε για τον Δημήτρη Χατζηβρέττα ο Γιώργος Μαξούρας, ενώ αντίθετα για τη θητεία του Πέτρου Σούλα είπε πως δεν έγινε τίποτα αξιόλογο. Είπε συγκεκριμένα ο πρώην αντιδήμαρχος:

«Ο κύριος Σούλας ήταν απόμακρος από όλον τον κόσμο, απ’ όλη την κοινωνία του Ευόσμου. Γι’ αυτό δεν επανεκλέχτηκε. Μπορώ να πω ότι δεν κάναμε και τίποτα το αξιόλογο, αυτό που χρειάζεται ο Εύοσμος. Δεν κάναμε τίποτα αξιόλογο με τον κύριο Σούλα».

Ο κύριος Μαξούρας ήταν αντιδήμαρχος του κυρίου Σούλα σε όλη τη διάρκεια της θητείας, δεν ήταν δηλαδή ανάμεσα σ’ αυτούς που αποχώρησαν από την παράταξη και προσχώρησαν στην παράταξη Καμαρινού κατηγορώντας τη διοίκηση Σούλα για τη λειτουργία της, γι’ αυτό και η κριτική του στη διοίκηση Σούλα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τα. Σ.

Ο Γιώργος Μαξούρας δεν εισακουγόταν από τον Πέτρο Σούλα για τον ηλεκτροφωτισμό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ