Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜέλη της μείζονος αντιπολίτευσης παίρνουν δύο αντιδημαρχίες;

Μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης παίρνουν δύο αντιδημαρχίες;

Αυτά που ακούγονται πλέον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά δυστυχώς δεν διαψεύδονται οπότε έχουν σίγουρα κάποια δόση αλήθειας.

Οι διαδόσεις λένε ότι δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου θα πάρει την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής της Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι διαδόσεις λένε ότι δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου θα πάρει την αντιδημαρχία Οικονομικών, ώστε ο νυν αντιδήμαρχος Κώστας Αμανατιάδης να αναλάβει πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης στην οποία πρόεδρος είναι η κυρία Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Υπάρχουν και άλλες διαδόσεις αλλά πόσες τέτοιες διαδόσεις μπορεί να αντέξει η καρδιά του δημότη Κορδελιού Ευόσμου που αντιλαμβάνεται πλέον πως ο καβγάς μόνο για τα δικά του προβλήματα δεν γίνεται;

Εάν αυτές οι διαδόσεις γίνουν ειδήσεις, τότε θα είναι πασιφανές ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε Δελφινάριο και τις δημοτικές εκλογές σε επιθεώρηση.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ