Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑμανατιάδης σε Καϊτετζίδη: Φύγε από μπροστά μου

Αμανατιάδης σε Καϊτετζίδη: Φύγε από μπροστά μου

Ένταση προκλήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023 μεταξύ του αντιδημάρχου Οικονομικών Κώστα Αμανατιάδη και του δημοτικού σύμβουλου Στάθη Καϊτετζίδη.

Τη στιγμή που ο κύριος Αμανατιάδης μιλούσε για τη σύγκρουση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα εξαιτίας της άρνησης του δεύτερου για νομοθετική ρύθμιση 70 ή 120 δόσεων των οφειλών προς τους δήμους προκειμένου να μπορέσουν να εισπραχθούν κάποιες από αυτές, ο κύριος Καϊτετζίδης κάτι σχολίασε με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών να τον ρωτήσει αν είπε κάτι και αν τον ειρωνεύτηκε.

«Ήσασταν στη συνάντηση; Ξέρετε τίποτα; Ξέρετε τι έγινε στη συνάντηση και ειρωνεύεστε;» εξακολούθησε να ρωτάει ο κύριος Αμανατιάδης τον κύριο Καϊτετζίδη, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ντρέπεσαι, με ειρωνεύεσαι. Αυτά λέγατε και προηγουμένως. Ναι σας ακούω, βλέπω και το ύφος σας». Ο κύριος Καϊτετζίδης κάτι συνέχισε να λέει στον κύριο Αμανατιάδη με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος να εκνευριστεί και να του πει: «Βρε άντε φύγε από εδώ τώρα. Φύγε από μπροστά μου. Όταν μιλάω θα με σέβεσαι και θα μ’ ακούς, όπως δεν σε διέκοψα ποτέ. Οι ειρωνείες σου».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η ένταση έληξε.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ