Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥKnow house στο δούναι και λαβείς…

Know house στο δούναι και λαβείς…

Κατά τη συζήτηση του θέματος της έγκρισης σύναψης συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της “Ζωοφιλικής και Περιβαλλοντικής Α.Μ.Κ.Ε. Πυλαίας-Χορτιάτη Αδέσποτος Πλανήτης” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Όλγα Νέδου Αθανασιάδου εισηγήθηκε το θέμα.

Στην εισήγησή της η κυρία Αθανασιάδου είπε ότι η συνεργασία αφορά την προαγωγή των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων με νόμιμη διαδικασία. Η κυρία αντιδήμαρχος τόνισε πως ο «Αδέσποτος Πλανήτης» είναι το καλύτερο φιλοζωικό σωματείο στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης με οργανωμένες εθελοντικές ομάδες που φροντίζουν και για τα αδέσποτα και μπορούν να δείξουν στο δήμο το know house, δηλαδή τον τρόπο να οργανωθεί και ο δήμος καλύτερα.

Νομίζαμε ότι υπάρχει το know how, αλλά μάθαμε από την κυρία Αθανασιάδου ότι υπάρχει και το know house. Δεν γνωρίζουμε άμα υπάρχει και το know home. Σίγουρα όμως υπάρχει το to know us better!

Παρακάτω η κυρία Αθανασιάδου διευκρίνισε ότι ο δήμος δεν θα δώσει λεφτά στο φιλοζωικό σωματείο και ότι «δεν έχουμε συνεργασία δούναι και λαβείς με χρήματα». Δεν διευκρίνισε όμως περί ποίας λαβής ο λόγος. Περί χειρολαβής, περί συλλαβής ή περί απολαβής;

Ψυχ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ