Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στο να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στο να εκπροσωπηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από κυβερνητικές πηγές, η αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Ανδρεάδης θα εκπροσωπήσουν το δήμο στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Με βάση τις δημοσκοπήσεις και μάλιστα την πρόσφατη που δημοσίευσε σήμερα η ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, στην οποία φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερό και μεγάλο προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ, με βάση το ότι η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, είναι κοντά στην αυτοδυναμία εάν επαναληφθούν οι εκλογές, οι πιθανότητες να εκλεγούν η κυρία Δεβετζή και ο κύριος Ανδρεάδης αυξάνονται.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι έδρες τις Α΄ Θεσσαλονίκης αυξήθηκαν κατά μία και ότι σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ήταν βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε πως δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, οι πιθανότητες εκλογής της κυρίας Δεβετζή και του κυρίου Ανδρεάδη αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στη νέα σύνθεση της Βουλής δύο αυτοδιοικητικοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ