Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού προτιμάει ως αντίπαλο το Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Η παράταξη Μανδαλιανού προτιμάει ως αντίπαλο το Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Έγινε κατανοητό πως θεωρούν πιο εύκολο αντίπαλο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και θέλουν να βρεθούν μαζί του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Έγινε αντιληπτό πως δεν θέλουν να βρεθούν αντίπαλοι με τη Μαρία Μανούκα.

ΚΕΠ Νέας Πολιτείας θα λέει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, υπόγειες αίθουσες θα του απαντάει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, πάρκινγκ πλατείας Ελευθερίας θα λέει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κίμπο στις αυλές των σχολείων θα του απαντάει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Βολικός αντίπαλος για τη διοίκηση Μανδαλιανού ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αφού επέλεξε να πάρει μαζί του πολλούς από εκείνους που συμμετείχαν σε διοικήσεις οι οποίες ευθύνονται για την εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος.

Το καταλάβαμε, λοιπόν, ότι η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει αντίπαλο το Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο δεύτερο γύρο, αλλά ας αφήσει την επιλογή αντιπάλου γιατί αφενός αντιλαμβάνονται και οι ψηφοφόροι τι θέλει η διοίκηση Μανδαλιανού και γιατί το θέλει και αφετέρου ας κοιτάξει να περάσει η ίδια στο δεύτερο γύρο που θέλει να διαλέξει και αντίπαλο.

B.M.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ