Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑγχωμένη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της η Μαρία Μανούκα

Αγχωμένη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της η Μαρία Μανούκα

Αγχωμένη ήταν η Μαρία Μανούκα κατά τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωσή της στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και ήταν φυσιολογικό αφού ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως υποψήφια δήμαρχος.

Ο επικοινωνιολόγος ή οι επικοινωνιολόγοι της θα έπρεπε να είχαν λάβει υπ’ όψιν τους πως είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση και να φροντίσουν όσο μπορούν να την ηρεμήσουν. Φαίνεται όμως πως ο υπερβολικός τρόπος που έστησαν την εκδήλωση την άγχωσε ακόμα περισσότερο.

Οι επικοινωνιολόγοι της Μαρίας Μανούκα κατάφεραν να την κάνουν να μην φαίνεται ο εαυτός της και αυτή δεν είναι μόνο παρατήρηση της «Αγκίδας» αλλά σχολιάστηκε και από αρκετούς άλλους που είδαν βίντεο της εκδήλωσης. Η παρουσία της υποψήφιας δημάρχου δεν ήταν φυσική, ενώ θα έπρεπε να είναι γιατί η ίδια έχει τον τρόπο να προσεγγίζει και να κερδίζει τους ανθρώπους.

Στην επόμενη εκδήλωσή της είτε πρέπει να φροντίσουν οι επικοινωνιολόγοι σωστά την οργάνωση είτε πρέπει η ίδια η Μαρία Μανούκα να φροντίσει να είναι αλλιώς η εκδήλωση, γιατί σ’ αυτήν την πρώτη εμφάνισή της εμφανώς αδικήθηκε.

Η συγκέντρωση της Μαρίας Μανούκα ήταν η πιο μεγάλη μέχρι τώρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ