Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ10% μπροστά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός…

10% μπροστά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων στο νυν δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό δίνει κρυφή δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο. Στην ερώτηση αν γινόταν αύριο εκλογές ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός συγκεντρώνει το 28%.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι υπόλοιπες απαντήσεις στις ερωτήσεις της κρυφής δημοσκόπησης καθώς ρωτήθηκαν οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού αν είναι ικανοποιημένοι που δεν λειτουργεί το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 70%, ρωτήθηκαν οι κάτοικοι της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου αν είναι ευχαριστημένοι που δεν λειτουργεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και απάντησαν πως είναι ευχαριστημένοι σε ποσοστό 75%, ρωτήθηκαν οι γονείς του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου αν είναι ικανοποιημένοι που δεν παραδίδεται και δεν λειτουργεί το νέο σχολικό κτήριο και απάντησαν πως είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 80%, ρωτήθηκαν οι γονείς του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εάν είναι ευχαριστημένοι που δεν ξεκινάει η ανέγερση του νέου σχολείου και απάντησαν ότι είναι ενθουσιασμένοι σε ποσοστό 85% γιατί τα παιδιά τους δεν θέλουν να αφήσουν τα κίμπο, ρωτήθηκαν οι κάτοικοι του δήμου εάν είναι ικανοποιημένοι με τη δυσοσμία και απάντησαν σε ποσοστό 90% πως δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν.

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σαχλαμάρα δημοσκόπηση είναι αυτή. Δεν είναι καθόλου σαχλαμάρα. Είναι σαν τις υπόλοιπες κρυφές δημοσκοπήσεις που ψιθυρίζονται δεξιά και αριστερά για να δημιουργήσουν κλίμα, είναι σαν τις υπόλοιπες κρυφές δημοσκοπήσεις που δεν είναι κρυφές αλλά «κουφές». Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν στα καφενεία είναι είτε για τα πανηγύρια είτε για την εκπομπή «Κουφώματα» που έκανε κάποτε στην κρατική τηλεόραση ο Γιάννης Ζουγανέλης και ξεκινούσε με τη φράση «και τώρα αρχίζουν τα κουφά».

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ