Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ συγκέντρωση της Μαρίας Μανούκα ήταν η πιο μεγάλη μέχρι τώρα

Η συγκέντρωση της Μαρίας Μανούκα ήταν η πιο μεγάλη μέχρι τώρα

Τελείωσε πριν από δύο περίπου ώρες η πρώτη συγκέντρωση της υποψηφίας δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Μαρίας Μανούκα που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου.

Η συγκέντρωση ήταν εμφανώς η μεγαλύτερη από όσες συγκεντρώσεις υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα καθώς όλοι οι χώροι του Πολιτιστικού Κέντρου «βούλιαξαν» από κόσμο.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο από τις έως τώρα παρεμβάσεις της Μαρίας Μανούκα ως υποψήφιας δημάρχου και συνεχίστηκε με ομιλία της, στην οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα του τόπου, τόνισε ότι ο τόπος πρέπει να φύγει από τα χέρια των βολεμένων και των κομματαρχών και να περάσει στα χέρια των απλών ανθρώπων, υπογράμμισε, όσον αφορά τα προβλήματα του δήμου, πως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έτυχε αλλά απέτυχε, μίλησε για βασικούς άξονες της πρότασής της και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η παράταξή της έχει την καλύτερη ομάδα και ότι δεν θα αθετήσει τις υποσχέσεις της.

Η εκδήλωση έκλεισε με την σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου να γεμίζει με την πρώτη μεγάλη ομάδα των 55 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που παρουσίασε η Μαρία Μανούκα. Όλοι οι υποψήφιοι, πλην ελαχίστων που έλειπαν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους υγείας, παρουσιάστηκαν κανονικά και επίσημα, με τα ονόματά τους να ακούγονται από τα ηχεία του Πολιτιστικού Κέντρου.

Αγχωμένη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της η Μαρία Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ