Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο αδιαχώρητο στην κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Το αδιαχώρητο στην κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Μια πολύ όμορφη βραδιά MEET & DRINK για την κοπή της βασιλόπιτας διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού  την Τετάρτη το βράδυ 15 Φεβρουαρίου 2023 στο IL POSTO στην πλατεία δημαρχείου.

Από πολύ νωρίς στο κατάστημα επικράτησε το αδιαχώρητο, αλλά η οργάνωση ήταν τόσο καλή και από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου και από πλευράς του καταστήματος, που δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μαζί με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους του IL POSTO δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα για τους επαγγελματίες και για όσους άλλους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τόσο η ομιλία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστα Βασιλειάδη, όσο και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις ήταν σύντομες και δεν κούρασαν. Παρεμβάσεις έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, η Α΄ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρύσα Γεωργιάδου Γρανούζη και η επικεφαλής της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Εμπορικού Συλλόγου Φαίη Πανίδου. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη.

Παρόντες στην εκδήλωση οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μίλτος Τασούλης, Μαρία Μανούκα, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Γαρούφας, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Χρήστος Αντίνου, Γρηγόρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Φιλιππίδης Παντελής. Δεν πρόλαβαν την κοπή της πίτας αλλά ήρθαν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και η αντιδήμαρχος Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για την πολύ ωραία εκδήλωση που διοργάνωσε.

ΥΓ. Η μόνη στιγμή που επικράτησε πανικός ήταν όταν εμφανίστηκε στην είσοδο του IL POSTO ο Δημήτρης Χρήστου. Υπήρξε ο φόβος ότι ο κύριος Χρήστου ήρθε στην εκδήλωση μαζί με όλη την παράταξή του, όπως μαζί με όλη την παράταξή του προσχώρησε στην παράταξη Αλεξανδρίδη, και θα δημιουργούνταν επικίνδυνος συνωστισμός. Ευτυχώς ο κύριος Χρήστου ήρθε μόνος του και δεν έφερε μαζί τα δεκάδες μέλη της παράταξής του (Ας γράψουμε κι ένα σκωπτικό σχόλιο γιατί αλλιώς τι «Αγκίδα» θα ήμασταν;»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ