Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Κωνσταντίνο Ταγγιρη και τον Διευθυντή Κίνησης του Οργανισμού κ. Συμεών Παπαδόπουλο. Τον ΕΜΣΕΚ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιάννης Σούλας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο κ. Θοδωρής Μητράκας.

Η συνάντηση έρχεται ως αποτέλεσμα της συνάντησης του ΕΜΣΕΚ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα το Σεπτέμβριο του 2022 όπου τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους Ευόσμου και του Κορδελιού, όπως οι Γραμμές Εξυπηρέτησης της περιοχής του Ευόσμου και του Κορδελιού.

Ο ΕΜΣΕΚ κατέθεσε στον ΟΑΣΘ προτάσεις βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης της περιοχής από τις αστικές συγκοινωνίες, με τις κυριότερες να αφορούν την εξυπηρέτηση της περιοχής Άνωθεν Περιφερειακού με μεταφορά του τέρματος, δημιουργία νέων στάσεων και εκσυγχρονισμός αυτών, αύξηση δρομολογίων και μείωση του χρόνου αναμονής.

Ήδη επετεύχθη αύξηση του στόλου των γραμμών 32, 34 και 21 με 6 λεωφορεία και από τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να φανούν τα αποτελέσματα, με μέγιστο χρόνο αναμονής 15-20 λεπτά.

Με εκτίμηση,

Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού

Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, ισόγειο

Τ.Κ. 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη

τηλ: 23160 16031

www.emsek.gr

Δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ