Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Αστυνομικό Τμήμα άνωθεν της περιφερειακής οδού ήταν άλλο ένα όραμα Μανδαλιανού;

Το Αστυνομικό Τμήμα άνωθεν της περιφερειακής οδού ήταν άλλο ένα όραμα Μανδαλιανού;

Πριν από 13 μήνες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Τότε η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είχε γράψει ότι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός κατέθεσε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία ενός μεγάλου και σύγχρονου αστυνομικού τμήματος στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού σε δημοτική έκταση και ότι ο υπουργός έδειξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την πρόταση, τονίζοντας πως θα πρέπει άμεσα να τεθεί στο τραπέζι, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες και να δρομολογηθεί η υλοποίηση της.

Βλέπουμε χθεσινή ανάρτηση στο facebook του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδη Τασούλη για την παρουσία του στην ομιλία του Τάκη Θεοδωρικάκου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στο παρασκήνιο αυτής της ομιλίας, ο κύριος Τασούλης είχε σύντομη συνομιλία, όπως ο ίδιος γράφει, με τον υπουργό και του έθεσε τα θέματα ασφαλείας που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Τασούλης μάλιστα κάλεσε τον υπουργό να επισκεφτεί το δήμο μαζί με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαπιστώσει ο ίδιος τα προβλήματα.

Πουθενά στη συνομιλία του κυρίου Τασούλη με τον κύριο Θεοδωρικάκο δεν υπάρχει αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα που θα έχτιζε ο κύριος Μανδαλιανός άνωθεν της περιφερειακής οδού ή που θα έχτιζε ο κύριος Θεοδωρικάκος σε οικόπεδο που θα του παραχωρούσε ο κύριος Μανδαλιανός. Να υποθέσουμε ότι και η ιστορία της δημιουργίας αναβαθμισμένου Αστυνομικού Τμήματος άνωθεν της Περιφερειακής οδού ήταν άλλο ένα όραμα της διοίκησης Μανδαλιανού; Να υποθέσουμε ότι και αυτή η πρόταση του κυρίου Μανδαλιανού, που πομπωδώς παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα του δήμου, ήταν ένα πράσινο αστυνομικό τμήμα σε κάποια πράσινη διαδρομή, στο οποίο θα στάθμευαν πράσινα περιπολικά και πράσινα άλογα;

Κιμ. Ο.

Έφιππη Αστυνομία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ