Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου μπορούσε να είχε παραδοθεί»

«Το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου μπορούσε να είχε παραδοθεί»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα», απάντησε και όσον αφορά την καθυστέρηση παράδοσης του νέου κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Αγκίδα: Πώς σχολιάζετε τη στάση της Δημοτικής Αρχής να απαντάει για την παράδοση του νέου κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ότι όσο μπόρεσε πίεσε και δεν είναι δική της ευθύνη η μη παράδοσή του;

Μιλτιάδης Τασούλης: Εκεί υπάρχει ανάδοχος και Διευθύνουσα Αρχή. Αν υπήρχε χρονοδιάγραμμα παράδοσης ενός έργου θα πρέπει να παραδοθεί. Αν έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα γι’ αυτήν τη διαδικασία, όπως απαιτούνταν με βάση τη σύμβαση, αυτό εξετάζεται. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει το φάκελο.

Είναι βέβαιο ότι ένα κτήριο έχει τελειώσει, είναι έτοιμο τουλάχιστον για διοικητική παραλαβή. Εδώ μιλάμε για αναγκαιότητα διαμορφώσεων, διανοίξεων οδών. Στο τέλος τέλος η ίδια η διοίκηση ανακοίνωσε πως θα είναι έτοιμο το σχολείο και ετοίμαζε μεταστεγάσεις, δίνοντας ελπίδα και στο ειδικό σχολείο του Κορδελιού ότι θα πάει στο γειτονικό σχολείο. Δεν το ήξερε το πρόβλημα τότε; Δεν ήταν ενημερωμένη; Έπρεπε να το ξέρει κι έπρεπε να απαιτήσει να παραδοθεί.

Αν δεν είναι Διευθύνουσα Αρχή η ίδια και είναι η κυβέρνηση, γιατί δεν το παραδίδει; Άρα ο δήμαρχος ξεκίνησε ένα έργο με θεμελίωση από αυτόν, το οποίο όμως είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και θα το παραλάβει η επόμενη Δημοτική Αρχή. Επί μια τετραετία ήταν σε εξέλιξη ένα έργο, το οποίο αν ήθελε να πιέσει θα το έκανε. Είδαμε πόσο γρήγορα ανεγέρθηκε σχολικό κτήριο στην περιοχή που έγινε ο σεισμός στο Δαμάσι της Θεσσαλίας. Μέσα σ’ ένα οκτάμηνο παραδόθηκε ένα Δημοτικό Σχολείο από την κυβέρνηση για τις ανάγκες της περιοχής.

Μιλτιάδης Τασούλης: Μηδενικά Δημοτικά Τέλη στους νέους δημότες για δύο χρόνια
Ο Μιλτιάδης Τασούλης ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
«Δεν γίνεται να παίρνεις χρήματα για σχολεία και να κάνεις χλοοτάπητες»
«Είναι τραγικό εάν η διοίκηση Μανδαλιανού έχει πάρει τα χρήματα και δεν ξεκινάει τα έργα»
«Αυτοί που δεν μπόρεσαν επί 30 χρόνια να προσφέρουν στο δήμο, θα προσφέρουν τώρα;»
Μιλτιάδης Τασούλης: Αν οι δημότες ήταν ευχαριστημένοι από αυτή τη διοίκηση…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ