Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί «κρύβει» τον κύριο Καϊτετζίδη η παράταξη Αλεξανδρίδη;

Γιατί «κρύβει» τον κύριο Καϊτετζίδη η παράταξη Αλεξανδρίδη;

Η παράταξη Αλεξανδρίδη πήρε από την παράταξη Ζυγά ολόκληρο πρώην δήμαρχο, τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη. Γιατί δεν τον παρουσιάζει, όπως αρμόζει σε πρώην δήμαρχο, αλλά τον «κρύβει»; Εκτός κι αν πιστεύει πως το «κρύψιμο» αρμόζει στον πρώην δήμαρχο.

Πριν από ένα μήνα ο κύριος Καϊτετζίδης παραχώρησε συνέντευξη στη EURO τηλεόραση, όπου ανακοίνωσε πως φεύγει από την παράταξη Ζυγά χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν από τον συνδυασμό του κυρίου Ζυγά και πηγαίνει στην παράταξη Αλεξανδρίδη μόνο και μόνο επειδή εκείνη έχει πιθανότητες να γίνει διοίκηση. Μάλιστα ο κύριος Καϊτετζίδης είπε πως προσχωρεί με το δημοτικό συνδυασμό που είχε όταν ήταν δήμαρχος πριν από 30 χρόνια και ότι ο συνδυασμός ήταν αυτός που έλαβε την απόφαση προσχώρησης στην παράταξη Αλεξανδρίδη και όχι ο ίδιος μόνος του. Η παράταξη Αλεξανδρίδη δεν δημοσίευσε ούτε τη συγκεκριμένη συνέντευξη στο λογαριασμό της στο facebook, ούτε και ανακοίνωσε την προσχώρηση Καϊτετζίδη με ολόκληρο το δημοτικό συνδυασμό του.

Αρχίσαμε να πιστεύουμε πως η προσχώρηση του κυρίου Καϊτετζίδη στην παράταξη Αλεξανδρίδη «ναυάγησε» μέχρι τη συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης», όπου ανάμεσα στους 55 νέους υποψήφιους, που παρουσιάστηκαν στην οθόνη με τη φωτογραφία και το όνομά τους, αλλά χωρίς να ακουστούν από τα μικρόφωνα αυτά τα ονόματα, ήταν και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Καϊτετζίδης.

Η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του κυρίου Αλεξανδρίδη ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των 55 νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και αυτά δεν υπήρχαν ούτε στο δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση που απέστειλε. Η παράταξη Αλεξανδρίδη ανάμεσα σε αυτά τα 55 ονόματα είχε και το όνομα ενός πρώην δημάρχου. Δεν θα το ανακοινώσει; Δεν έχει σημασία που ένας πρώην δήμαρχος συμπορεύεται μαζί της και μάλιστα ένας πρώην δήμαρχος που ως δημοτικός σύμβουλος κατά την τελευταία θητεία δεν απουσίαζε από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σε αντίθεση με άλλους;

Γιατί η παράταξη Αλεξανδρίδη δεν παρουσιάζει και τον πρώην δήμαρχο και τη συνέντευξη που έδωσε για να αιτιολογήσει την αποχώρησή του από την παράταξη Ζυγά και την προσχώρησή του σ’ αυτήν; Δεν θα βοηθήσει κάτι τέτοιο στην υπερψήφιση της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής»;

Ν. Μπ.

Γιατί ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης σταμάτησε την παρουσίαση των υποψηφίων του;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ