Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣαφώς λιγότερος ο κόσμος στη χθεσινή συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Σαφώς λιγότερος ο κόσμος στη χθεσινή συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ο κόσμος στη χθεσινή συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Κορδελιό ήταν σαφώς λιγότερος από τον κόσμο στην πρώτη συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Ήταν εμφανής η αγωνία του κυρίου Αλεξανδρίδη να αναστρέψει την πραγματικότητα καθώς δύο φορές στη μικρή του ομιλία είπε πως ο κόσμος είναι περισσότερος από την πρώτη συγκέντρωση. Στη δεύτερη αναφορά του είπε πως ο κόσμος σαφώς και είναι λιγότερος από αυτόν που θα παραβρίσκεται στην επόμενη συγκέντρωση. Ήταν όμως λιγότερος και χθες.

Σε μια αίθουσα ίδιας δυναμικότητας με αυτήν του Πολιτιστικού Κέντρου του Ευόσμου, υπήρχαν ελάχιστοι όρθιοι, για τους οποίους υπήρχαν μεμονωμένες κενές θέσεις για να καθίσουν. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, στην πρώτη συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεν έπεφτε καρφίτσα. Είχαν γεμίσει με όρθιους η αίθουσα, ο εξώστης και το φουαγιέ.

Επιπλέον, κατά τη χθεσινή συγκέντρωση παρουσιάστηκαν 50 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ενώ ήταν παρούσες σύσσωμες οι παρατάξεις των κυρίων Χρήστου και Καϊτετζίδη, οι οποίες προσχώρησαν στην παράταξη Αλεξανδρίδη. Κανονικά με τόσες προσθήκες στην παράταξη Αλεξανδρίδη από την πρώτη συγκέντρωση μέχρι τη δεύτερη, θα έπρεπε να είχε «βουλιάξει» και ο εξωτερικό χώρος του Πολυλειτουργικού Κέντρου. Δεν «βούλιαξε» ούτε ο εσωτερικός.

Ευτυχώς για τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η μικρότερη παρουσία του κόσμου και άλλα που συνέβησαν κατά τη χθεσινή συγκέντρωση -τα οποία θα σχολιάσουμε σε άλλα άρθρα-, κρύφτηκαν πίσω από τη στήριξη που του παρείχε ο Γιάννης Καμαρινός. Η παρέμβαση του κυρίου Καμαρινού επισκίασε τους πάντες και τα πάντα στη χθεσινή συγκέντρωση του κυρίου Αλεξανδρίδη, επισκίασε και την ίδια την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου. Ο Γιάννης Καμαρινός ήταν ο από μηχανής Θεός για τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη στη χθεσινή του συγκέντρωση.

Γιάννης Καμαρινός: «Λευτέρη Αλεξανδρίδη προχώρα, πάμε για την ανατροπή»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ